Metallica anuleaza doua show-uri din cauza tratamentului pe care il urmeaza James Hetfield

Metallica anuleaza doua show-uri din cauza tratamentului pe care il urmeaza James Hetfield

Se pare Metallica anuleaza doua show-uri live si anume Sonic Temple si Louder Than Life Festival.

Motivul este in continuare lupta vocalistului James Hetfield cu anumite dependente si “procesul de recuperare” care are loc in wekendurile respective. Toate celelalte concerte programate pentru Metallica raman pe lista.

Draga familie Metallica,

Cu durere in suflet trebuie sa va anunt pe toti ca nu voi putea ajunge la Sonic Temple Festival si Louder Than Life in acest an. Ca parte a efortului meu continuu de a ramane sanatos, va trebui sa trec prin metode de recuperarein acele doua weekenduri. Imi cer scuze tuturor fanilor Metallica care au cumparat bilete pentru aceste doua festivaluri. Lucram cu promotorii celor doua festivaluri pentru a oferi schimbrui sau retururi.

Intentia mea cu acest statement este de a-mi cere scuze fiecaruia dintre voi. Realitatea este ca in ultimul an nu am prioritizat sanatatea si acum stiu ca sanatatea mintala vine pe primul loc. Stiu ca poate parea o prostie, dar nu am vrut sa dezamagesc familia/echipa Metallica, si mi-am compromis sanatatea de unul singur.

Privind partea plina a paharului, terapia merge bine. A fost absolut necesar pentru mine sa am grija de sanatatea mea mintala, fizica si spirituala. Vreau sa subliniez faptul ca Metallica va concerta in toate celelalte show-uri programate in 2020.

Astept cu nerabdare sa revin pe scena. Sunt optimist cu ceea ce urmeaza dupa 2020. Apreciez sustinerea voastra pe care am avut-o dupa internarea din Septembrie. Aceasta cariera pe care o avem cu Metallica aduce provocari uriase si poate fi foarte dificil. Intelegerea ta ajuta la vindecarea mea.

-James

Trupele inlocuitoare au fost deja anuntate pentru Sonic Temple si anume Red Hot Chilli Peppers vor fi headlineri impruna cu Tool. Pentru Louder Than Life nu au fost anuntate inca trupele inlocuitoare.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns