James Hetfield revine pe scena dupa reinternarea la rehab de anul trecut

James Hetfield revine pe scena dupa reinternarea la rehab de anul trecut

James Hetfield revine pe scena dupa reabilitare.

Frontman-ul Metallica, James Hetfield revine pe scena. Dupa ce a aparut intr-un show auto luna trecuta, prima sa aparitie publica de la reintraea la rehab, Hetfield a revenit pe scena, pe data de 20 februarie.

Acest lucru s-a intamplat cu ocazia unui concert tribut Eddie Money, care a trecut in nefiinta anul trecut. Inainte ca James Hetfield sa inceapa versiunea s-a acustica pentru “Baby Hold On ” a povestit cum l-a cunoscut pe Eddie.

Te poate interesa si: Servicii Foto-Video

“Asa ca a trebuit sa umblu cu Eddie, probabil in ultimii sai ani din viata.” Declara James in timp ce canta niste acorduri. “Ma cam dat la o parte si ma gandeam: cine mai e si fitosul asta?” glumeste el. “A fost ca si cum doi caini mari, isi dau tarcoale, era chiar funny. Eu i-am vazut ego-ul umflat, el a vazut acelasi lucru la mine asa ca am devenit prieteni. Probabil din cauza faptului ca ego-urile noastre se potriveau in acelasi timp cu nesiguranta de care dadeam dovada amandoi.”

Super tare ca il putem vedea pe James Hetfield intr-o stare buna si cantand. Metallica se va intoarce pe scena undeva in luna aprilie pentru un turneu in America de Sud iar apoi vor participa la cateva festivaluri mari.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

maranc.ro