Omul cu Sobolani a lansat videoclipul pentru single-ul "Singur Împotriva Nimănui"

Omul cu Sobolani a lansat videoclipul pentru single-ul „Singur Împotriva Nimănui”

Omul cu Sobolani „Singur Împotriva Nimănui”

Trupa Omul cu Sobolani a lansat un nou videoclip, pentru single-ul „Singur impotriva nimanui”. Acesta face parte de pe noul album intitulat „fabrica de Papusi” lansat in Club Quantic Bucuresti pe data de 18 octombrie 2019. Vezi galeria foto Aici.

Omul cu Șobolani (pe scurt OCS) este o formație de rock alternativ românească, ce a fost fondată în anul 1997. În prezent, formația este compusă din Dan Amariei (voce), Nicolae „Nucu” Aramă (chitară), Radu Andrei Szucs (chitară bas) și Mihnea Dobrotă (tobe).

Formația Omul cu șobolani a luat naștere în Constanța, pe data de 1 august 1997, din inițiativa lui Dan Amariei și a lui Adrian Albu (a.k.a. Koks). Numele trupei vine de la celebra carte omonimă a lui Sigmund Freud.

Te poate interesa si: Casti Audio on-ear wireless JBL Tune 500

După sosirea în București, componența se completează odată cu întâlnirea lui Tache și a lui Nucu (Nicolae Aramă). Omul cu șobolani începe să contureze, iar ușile încep să i se deschidă. În această perioadă, trupa este susținută de Andrei Popa și de Cezar Cojocariu, care îi pun la dispoziție o sală de repetiție și instrumentele profesionale de care avea nevoie. Prima piesă înregistrată s-a numit „Fără adresă”, dar nu a fost niciodată scoasă pe piață.

De aici și până la primul demo a fost doar un pas. Acesta cuprinde patru piese și este scos la Migas Real Compact în formula: Dan (voce), Nucu (chitară), Koks (chitară), Tache (bas), Adi Subasu (tobe).

În acest punct are loc prima schimbare în componența trupei: Adi Subasu este înlocuit de Morse (Andrei Barbulescu), un foarte bun instrumentist. Concertul de debut are loc prin mai 1998, în clubul bucureștean „Big Mamou”.

În această formula sunt reimprimate în condiții mult mai bune piesele „Vara pe oliță” și „Pasiune” (care existau și pe primul demo). Însă lucrurile nu sunt încă așezate definitiv. Din motive necunoscute, Tache se retrage, fiind urmat de Morse, care se indreaptă către Sarmalele Reci. Trupa își reîmprospătează forțele odată cu venirea în rândurile sale a lui Kaiser (Cezar Panait) la bas și a lui Mihnea Dobrotă la tobe.

Continuare Bio Omul cu Sobolani AICI

Poti comanda castile audio JBL Tune 500 AICI.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

2 gânduri despre “Omul cu Sobolani a lansat videoclipul pentru single-ul „Singur Împotriva Nimănui”

Lasă un răspuns