Foo Fighters impartaseste fotografii de la primul lor show live cu ocazia aniversarii de 25 de ani

Foo Fighters impartaseste fotografii de la primul lor show live cu ocazia aniversarii de 25 de ani

Foo Fighters face o incursiune in istoria lor

Trupa a debutat live in 1995, la scurt timp dupa ce frontman-ul Dave Grohl a inregistrat primul album de unul singur. In cinstea aniversarii de 25 de ani a trupei, Foo Fighters a impartasit fotografii ale primului lor show live un concert ce a avut loc la o petrecere din Seattle.

Aruncati o privire pe fotografii. Acestea prezinta formatia cu lineup-ul original si un public restrans pe 19 februarie 1995. Fotografiile au aparut la scurt timp dupa ce Foo Fighters a anuntat un turneu de aniversare.

https://twitter.com/foofighters/status/1230242640643276801/photo/1

“Exista un moment in istoria fiecarei trupe cand decide sa isi mute echipamentul din sala de repetitii langa oamenii care doresc sa ii asculte. Acesta a fost momentul nostru, acum 25 de ani. Petrecerea Keg la Marine Store, Seattle. ”

Te poate interesa si: Casti Audio on-ear wireless JBL Tune 500

Petrecerea a continuat “25 de ani mai tarziu. Frica de scena a mai disparut, dar placerea de a face muzica impreuna cu prietenii este mai puternica c niciodata. La multi ani prieteni.”

Cu toate acestea, trupa Foo Fighters nu ramane blocata in turneu. La inceputul acestei luni, Grohl a confirmat ca trupa va lansa un nou album, succesorul lui Concrete and Gold din 2017.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

bauturialcoolice.ro