Foo Fighters impartaseste fotografii de la primul lor show live cu ocazia aniversarii de 25 de ani

Foo Fighters face o incursiune in istoria lor

Trupa a debutat live in 1995, la scurt timp dupa ce frontman-ul Dave Grohl a inregistrat primul album de unul singur. In cinstea aniversarii de 25 de ani a trupei, Foo Fighters a impartasit fotografii ale primului lor show live un concert ce a avut loc la o petrecere din Seattle.

Aruncati o privire pe fotografii. Acestea prezinta formatia cu lineup-ul original si un public restrans pe 19 februarie 1995. Fotografiile au aparut la scurt timp dupa ce Foo Fighters a anuntat un turneu de aniversare.

https://twitter.com/foofighters/status/1230242640643276801/photo/1

„Exista un moment in istoria fiecarei trupe cand decide sa isi mute echipamentul din sala de repetitii langa oamenii care doresc sa ii asculte. Acesta a fost momentul nostru, acum 25 de ani. Petrecerea Keg la Marine Store, Seattle. ”

Te poate interesa si: Casti Audio on-ear wireless JBL Tune 500

Petrecerea a continuat „25 de ani mai tarziu. Frica de scena a mai disparut, dar placerea de a face muzica impreuna cu prietenii este mai puternica c niciodata. La multi ani prieteni.”

Cu toate acestea, trupa Foo Fighters nu ramane blocata in turneu. La inceputul acestei luni, Grohl a confirmat ca trupa va lansa un nou album, succesorul lui Concrete and Gold din 2017.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic