Concert ZOB – Concert aniversar ‘ aproape 27 ’

Concert ZOB – Concert aniversar ‘ aproape 27 ’

Concert ZOB

ZOB revine la #Quantic pe 21 martie 2020

🎫 Bilete:
✅ 35 lei – acces general – presale – până pe 20.03.2020 inclusiv
AmBilet.ro: http://bit.ly/38TZ2wZ
iaBilet.ro: http://bit.ly/390nq0d
⭕️ 50 lei – acces general – doar în ziua evenimentului 21.03.2020

La aproape 27 de ani de la momentul apariției, formația ZOB readuce bucuria rock’n’roll la Quantic!

Vom auzi, deasemenea, cântece noi precum și imnurile deja clasice – Radio punk sau Arată-mi…
Și totul va fi bine pentru a nu fi rău!!!

ZOB este o formație de muzică rock și punk rock din România. A debutat în 1993, printr-un concert organizat de fundația „Corupted Morals”[1]. În 1995 este lansat un single, iar anul 1996 marchează apariția discului „Parodisiac”, o culegere de parodii ale unor piese celebre[1]. În 1998, ZOB lansează albumul „Telenovelas”, cu care ocupă locul 1 în mai multe topuri de specialitate[1]. În decembrie 2000 lansează albumul „III”[1]. La Premiile Industriei Muzicale 2001, ZOB III a fost declarat cel mai bun album de rock alternativ[1]. A fost nominalizată la categoria „cel mai bun rock” la Premiile Muzicale MTV România 2006.[2]

Inceputurile a ceea ce astazi numim ZOB pot fi datate in 1988 cand Lonti, Mosu si Forrest se intalnesc prima data (la liceul Basarab din Bucuresti)si formeaza Rock Didactic, o trupa cu activitatea si succes fulgerator, locul I la Cantarea Romaniei, faza pe tara sau pe Bucuresti, dupa atatia ani detaliile si memoriile noastre nu sunt ce erau odata si nici nu suntem siguri ca e ceva cu care sa mandrim.Concert ZOB – Concert aniversar ‘ aproape 27 ’

In 1990, odata cu venirea lui Vali Purza la bass, are loc o schimbare a numelui intr-unul mai normal si suportabil, Trafic, ceea ce nu se schimba insa este viteza de ardere si traire a trupei, 3 concerte in ISB (mai tineti minte locu’?), toate 3 ocazii pentru cei care au fost acolo de a tine minte intamplarile si numele Trafic pentru tot restul vietii lor. In 1991, la un loc cu un nume nou, Puzzle, se efectueaza spectaculosul transfer al tinerei sperante de numai 17 ani, Vlad, timp in care Vali Purza opteaza pentru o cariera sub reflectoarele televiziunii.

1992, un an nou, un nume nou, Jad, un nou membru al trupei, Feri, 2 concerte, o sa fim sinceri si o sa marturisim ca nu din cale afara de reusite, dar au avut loc si la acea vreme asta conta cel mai mult.

N-o sa acordam nici un premiu celor care au pariat ca in 1993 a mai avut loc o schimbare de nume, ei bine da, dar de data asta finala si in urma unui vis de iarna se naste Zob, nu fara obisnuita schimbare de componenta, Feri, atras de mirajul doom metalului, este lasat sa plece si Vlad si Mosu preiau dificila sarcina (la acea vreme)a partilor vocale. In vara acelui an, dupa o serie de inregistrari la celebrul studio Trash Corporation, are loc si debutul oficial la Tehnic Club, alaturi de Dog on a rope, Ura de dupa usa, Suie Paparude, Tectonic, pentru amatorii de statistici UDDU (Ura de dupa usa) si SP (Suie Paparude) au debutat si ei cu aceasta ocazie.

In urmatorul an Zob debuteaza si la tv, in cadrul unei emisiuni al carei nume ne scapa acum, oricum, impactul trebuie ca a fost unul major de vreme ce si la trei ani de la acest debut respectivele piese inca se mai difuzau, tot la tv si tot la acea emisiune.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

lensa.ro

Lasă un răspuns