Concert Lansare EP WildSide@Bucuresti, 20 Martie 2020 || Invitati Fallen si Heavy String

Concert Lansare EP WildSide@Bucuresti, 20 Martie 2020 || Invitati Fallen si Heavy String

Gasca WildSide va lansa pe data de 20 martie 2020 la club Fabrica din Bucuresti, primul material discografic al trupei dupa o activitate de 4 ani. WildSide EP va contine un numar de 5 melodii, toate fiind compozitii proprii ce au facut parte din show-urile live ale trupei.

A venit momentul sa anuntam prima surpriza wild a acestui eveniment – numele celor doua trupe care au avut curajul nebunesc sa se alature #WildParty-ul nostru sunt: Fallen & Heavy Strings !

Si nu ne oprim aici cu surprizele!! Prietenii de la Fallen vor lansa primul lor material discografic pe CD in acelasi show cu noi (in speranta ca nu le va sari discul in timpul cantarii!). Asadar, avem un motiv dublu de sarbatoare si de cantat rock!

Biletele pentru eveniment s-au pus deja in vanzare pe platforma livetickets.ro – https://www.livetickets.ro/bilete/lansare-ep-wildsidebucuresti-20-martie-2020, existand doua categorii: acces general si pachet VIP care include biletul de acces general la concert, accesul la probele de sunet, meet & greet cu membrii formatiei WildSide inainte de concert, tricou WildSide, bat tobe, pana chitara si poster semnat.

EP-ul WildSide va fi disponibil in format digital pe toate platformele online, incepand cu data de 01 martie 2020.

Accesul la eveniment se va face incepand cu ora 19.00.
#GoWild ! 😎🤘
––––––––––––––––––––––––––––––
* Fallen este o trupa de heavy metal modern din Bucuresti ce a fost fondata in iarna anului 2012 la initiativa lui Matei (chitara ritm), care i-a adus laolalta pe toti membrii formatiei. Impreuna cu Gabi (bas) si Soso (voce) au definitivat instrumentalul, respectiv versurile primei piese a trupei – Trapped, total random, la prima repetitie. Dupa aceasta au urmat alte piese cel putin, daca nu chiar si mai epice, ce au fost extrem de ascultate de membrii formatiei in sala de repetitii (am ajuns la concluzia ca noua ne plac).
Fast-forward in 2018, Fallen lanseaza pe platformele de streaming online albumul Our Last Goodbye si videoclipul piesei ce da numele albumului. Pana la concertul din 20 Martie 2020 aveti tema de casa din partea noastra sa ascultati albumul. Mai multe detalii despre noi si unde anume puteti sa dati play albumului: https://www.facebook.com/fallen.romania & https://www.youtube.com/user/FallenBandRO/
––––––––––––––––––––––––––––––
* Heavy Strings este un proiect de rock progresiv, cu influențe metal, blues și fusion, cu o abordare bazata pe o diversitate stilistica si compozitionala in zona genului rock progresiv.

In prezent, formatia se afla in studio pentru a finaliza imprimarile la albumul de debut, programat sa apara in 2020.

La nivel de imagine, conceptul Heavy Strings este acela de „gentlemen (gentleladies) rockers”, o idee care imbina atitudinea si spiritul liber ce definesc rock-ul cu un anume grad de stil, rafinament si atentie care sunt asociate in mod firesc cu ideea de „gentlemen”.

Facebook : https://www.facebook.com/heavystrings/

YouTube :
https://www.youtube.com/watch?v=yxASLwaXNPs
https://www.youtube.com/watch?v=dnKyS43gydE https://www.youtube.com/watch?v=WY6tPQqm4TY
https://www.youtube.com/watch?v=EaYh4aEjKJc

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Lasă un răspuns