Parkway Drive pleaca in turneu cu Hatebreed in 2020

Parkway Drive pleaca in turneu cu Hatebreed in 2020

Parkway Drive si Hatebree in turneu

Parkway Drive a anuntat inceperea unui nou turneu , deocamdata doar in America de Nord. Australienii se pare ca vor pleca la drum cu titanii hardcore-ului Hatebreed, Knocked Loose si Fit for a King lovind in amfiteatre si arene.

“SUA si Canada, a venit in sfarsit timpul! Acest turneu este pus la cale de ani buni. Ai vrut sa vezi show-ul suprem Parkway Drive, acesta este. Productie completa, set complet, line up super tare, fara scuze. Am asteptat, construit, slefuit atat de mult acest show pentru a va oferi sansa de a experimenta acest eveniment in plina lui splendoare, fara compromisuri”. Declara vocalistul Winston McCall. “Crezi ca stii ce urmeaza, crezi ca stii de ceea ce suntem capabili …dar inca nu. Pana in acest moment ai vazut doar partea de suprafata. Acesta este doar inceputul. Ne vedem in curand, fii pregatit.”

Te poate interesa si: Recenzie casti audio wireless Sony WH-CH500

“Acesta este doar o degustare a ceea ce urmeaza si suntem hotarati sa mergem hard” spune frontman-ul Hatebreed, Jamey Jasta. Abia astept sa incepem turneul sa vad pit-ul in fata mea.”

Parkway Drive si Hatebree in turneu

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

maranc.ro

Un gând despre “Parkway Drive pleaca in turneu cu Hatebreed in 2020

Lasă un răspuns