Wes Borland chitaristul Limp Bizkit a terminat un concert cu mana rupta

Wes Borland chitaristul Limp Bizkit a terminat un concert cu mana rupta

Wes Borland cu mana rupta

Wes Borland chitaristul Limp Bizkit a incheiat un concert in Rusia cu mana rupta. Muzicianul inca mai are cateva concerte de realizat din cadrul turneului european. Intr-o fotografie care a aparut dupa concertul Limp Bizkit de la Krasnodar, Rusia, Borland s-a fotografiat cu degetele de la mana stanga prinse in atele.

In aceeasi imagine, chitaristul ne prezinta o noua costumatie de scena. Dupa cum stim cu totii chitaristul Limp Bizkit se imbraca extravagant pe scena si foloseste diverse tehnici de machiaj in timpul concertelor. In textul ce insotea fotografia chitaristul a explicat accidentarea si a multumit trupei si echipei sale de pe scena.

Te poate interesa si: Monitoare de studio – Top 5 monitoare de studio accesibile

“Am terminat primul concert cu mana rupta” a declarat Wes Borland.”Nu pot sa exprim cat de anxios eram in legatura cu acest lucru, dar se pare ca trei degete mi-au fost de ajuns pentru a face o treaba buna, iar Krasnodar a fost incredibil.”

El a continuat:”Multumesc fratior mei din Limp Bizkit pentru ca au crezut in mine si oamenilor care m-au ajutat cu noul costum. Big love for Russia. Big love for Krasnodar”

Limp Bizkit se intoarce in SUA pentru a continua turneul in cadrul festivalelor Inkcarceration Festival and deliver performances, Rock Fest, Rebel Rock Festival and the Rock USA festival.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

manukashop.ro

Un gând despre “Wes Borland chitaristul Limp Bizkit a terminat un concert cu mana rupta

Lasă un răspuns