Despre Groge Mocanu Aka Jack P si cate ceva despre muzica sa

Despre George Mocanu Aka Jack-P si cate ceva despre muzica sa

George Mocanu : Jack-P

George Mocanu: Jack-P este un muzician din Vaslui si face muzica de câțiva ani. La început producea muzica, după un timp a început să cânte. Folosea un microfon de calculator, si au fost multe persoane care au spus ca trebuie sa se tina de asta. Asa ca a continuat, timpul a trecut și în 2018 a lansat primul album “UNFELDE ALBUM” si inca unul de cover uri numit “COVERS”.

Dupa in 2019 a lansat albumul “Bipolar” unde a avut mulți parteneri si colaboratori, tot in 2019 a lansat si EP- ul “Tipul ăla” care conține 6 piese unde a colaborat cu Shelu care a participat la iUmor si inca doi : Rakeem si Baiatu’. Recent a lansat o nouă piesă, se numeste “Vivo feliz” care beneficiaza de videoclip si face parte din viitorul lui album, intitulat “Karma”.

Dupa lansarea acestuia George vrea sa se axeze pe alte lucruri in viitor, asa ca o sa ramana la stagiul de lansat piese…, albumul este destul de “independent” s-a ocupat in mare parte de tot, voce, mix iar la instrumentale aa lucrat cu alti producători iar pentru intro si outro a folosit doua instrumentale ale cunoscutului Eminem.

Desigur sunt si cativa parteneri pe el, conține 12 piese, piese de distracție, piese triste si piese de stare. Este un album personal, a reusut sa faca ceva ce si-a propus de mult timp. Sa lucreze cu o persoana de culoare, a colaborat cu Dayodman, un mic artist din Washington D.C pentru piesa “Fly High”.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

lensa.ro

Lasă un răspuns