Hatebreed anunta un nou album si lanseaza single-ul ""When The Blade Drops"

Hatebreed anunta un nou album si lanseaza single-ul “”When The Blade Drops”

Hatebreed – When The Blade Drops

Trupa Hatebreed va lansa primul album dupa 2016, mai tarziu in cursul acestui an. Intre timp poti sa te dai de pereti pe noua melodie a trupei ce se intituleaza “When the Blade Drops“.

“Prin aceasta piesa doar vei gusta din ceea ce urmeaza sa apara si cu siguranta va fi ceva hard” declara frontman-ul Jamey Jasta. “Viteza, intensitatea si brutalitatea la care oamenii se asteapta de la noi, chiar este pe acest album Hatebreed. Abia astept sa cant acest album live, sa vad ce iese in pit.”

Desi inca nu se stiu prea multe lucruri despre noul album, Jasta a spus ca din cauza faptului ca scrie atat pentru albumul sau solo cat si pentru Hatebreed, acest lucru il tine inspirat. El a adaugat ca noul album al trupei hardcore va fi foarte asemanator cu primele albume ale trupei, spre exemplu Perseverance din 2002 si The Rise of Brutality din 2003.

Te poate interesa si: The Mono Jacks ne-a cantat „Gloria” la Arenele Romane Bucuresti

“M-a ajutat sa raman inspirat si puternic pe cat tin inregistrarile pentru voci. Cand am terminat albumul Jasta cu cateva luni in urma, am tinut linia demo-urilor pe care le-am facut…asta doar pentru a-mi ramane intiparite in minte. Apoi am mers la inregistrarile pentru Hatebreed, si am scos din mine toate celelalte materiale, cuadevarat meta, grele, ce se afla in interiorul meu.

Hatebreed poate fi straight forward hardcore mai mult din perioada Perseverance/Rise of Brutality combinat cu cava Confessional Concrete. Cred ca ajuta la flow-ul ideilor. Daca mi-a venit o idee fast hardcore, am salvat-o direct in folderul care apartine noului material Hatebreed. In felul acesta imi pot mentine ideile intregi. Nu incerc sa fac -hooks-pentru Howard Jones, Dee Snider, Matt Heafy or Jesse Leach. Este un album foarte real, despre cum simtitm ca ar trebui sa fie. Cat se poate de East Coast hardcore made by Hatebreed, adica cea mai buna abordare.”

Facebook: www.facebook.com/ResitaRocks

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Lasă un răspuns