Concert Omul cu Șobolani Lansare Single & Videoclip in Control Club

Concert Omul cu Șobolani Lansare Single & Videoclip in Control Club

Concert Omul cu Șobolani

🎟️ Biletele – la pretul de 40 lei în presale – se pot achizitiona de aici: https://eventbook.ro/music/bilete-omul-cu-sobolani-lansare-singur-impotriva-nimanui-control
La fața locului pretul va fi de 50 lei.
comanda-online
Una dintre cele mai titrate și longevive trupe autohntone, Omul cu Șobolani revine pe scena sãlii Berlin cu lansarea de clip pentru cel de-al șaptelea single, Singur Împotriva Nimãnui, de pe Fabrica de Păpuși – album apãrut anul la finele anului trecut.

Cele 6 single-uri deja lansate – Căprioara Acerbă, Oglinzi, Binili Învinge, Vorbești În Somn, Iepurele Ateu și Proastă Ţestoasă sau Fabrica de Pãpusi – conturează un material discografic actual și energic, precum și o reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei – care între timp a scos opt albume, filmat peste treizeci de videoclipuri cu o abordare mereu nouă, susținut sute de concerte și se aflã la a treia generație de fani. OCS deplaseazã la Control formula consacratã: Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas) pentru un show de zile mari.

https://www.facebook.com/omulcusobolanii/
https://www.youtube.com/user/OCSoficial
https://www.instagram.com/omulcusobolani/?hl=ro

În deschidere, trupa Barter – un proiect acustic început în 2014. Încă de la început, muzica lor a mers pe o abordare directă și personală. Din 2015 piesele lor au început să prindă viață în concerte live, iar după ce acestea au fost testate suficient, în 2017 s-a facut debutul discografic al trupei, prin albumul Trock. Barter înseamnă Matei Puticiu (voce), Răzvan Găzdaru (chitară), Tedi Dosa (bas) și Ati de Chile (tobe).

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

 

Un gând despre “Concert Omul cu Șobolani Lansare Single & Videoclip in Control Club

Lasă un răspuns