Mr. Bungle s-a reunit si a avut primul show la Fonda Theatre din Los Angeles

Mr. Bungle s-a reunit si a avut primul show la Fonda Theatre din Los Angeles

Reuniune Mr. Bungle

Mr. Bungle, trupa de thrash metal experimental formata din Mike Patton, Trey Sprunce si Trevor Dunn au avut p[rimul concert in ultimii 20 de ani la Fonda Theatre din Los Angeles.

Scott Ian (Anthrax, S.O.D.) si Dave Lombardo (Slayer, Suicidal Tendencies, Dead Cross) au intregit trupa lineup-ul Mr. Bungle in timp ce au concertat intr-un show de 85 de minute (17 piese). In mod surprinzator seara a inceput cu Patton cantand “Won’t You Be My Neighbor” inainte de a incepe riff-ul pentru “Anarchy Up Your Anus” de pe demo-ul din 1986, The Raging Wrath Of The Easter Bunny.

Mr. Bungle a continuat sa interpreteze mai multe piese de pe The Raging, precum si piese inedite scrise in acea perioada. In plus au facut coveruri dupa Corrosion of Conformity, Cro-Mags, Siege, and Circle Jerks inainte de a incheia show-ul cu “Fuck the USA” a celor de la The Exploited.

Te poate interesa si:

Vezi mai jos material video cu concertul completiar mai jos vei gasi setlist-ul concertului. Mr. Bungle va mai avea concerte in Los Angeles, San Francisco si New York.

Dupa reuniunea cu Mr. Bungle, Mike Patton se va alatura trupei Faith No More pentru a pune la cale urmatorul turneu.

Mr. Bungle este o trupa de rock experimental Americana din California de Nord. Cunoscuta pentru stilul extrem, trupa trece prin mai multe genuri muzicale in timpul unei singure melodii incluzand heavy metal, avantgar jazz, ska, discu si funk. Multe melodii Mr. Bungle au o structura neconventionala si utilizeaza o gama larga de instrumente si sample-uri. Show-urile live au prezentat adesea membrii trupei imbracati in varii personaje, cu masti ascunzandusi adevarata identitate.

Trupa a fost fondata in Eureka, California in 1985 inca din perioada in care membrii erau inca in liceu si a fost numita dupa un personaj din filmul educational pentru copii din 1959, Beginning Rezponsibility.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

consumer.huawei.com

Un gând despre “Mr. Bungle s-a reunit si a avut primul show la Fonda Theatre din Los Angeles

Lasă un răspuns