Sony WH-CH500 - Recenzie Casti Audio On-Ear Wireless

Sony WH-CH500 – Recenzie Casti Audio On-Ear Wireless

Recenzie casti audio wireless Sony WH-CH500

Sony a venit pe piata cu versiunea lor de casti wireles si anume cu Sony WH-CH500. De asemenea in ultimul timp castile audio wireless devin din ce in ce mai accesibile ca pret. Sony a deci sa intre in aceasta piata lansad un model de casti care sa concureze cu brand-uri precum Audio-Technica sau JBL. Iar aceste firme au toate motivele din lume sa se teama.

Casti audio Sony WH-CH500B, Wireless, Bluetooth, NFC, Negru
Sony WH-CH500

IN the BOX – Casti audio Sony WH-CH500 Wireless

Casti Audio Sony WH-CH500 

Micro USB Cable

Garantie and Quick Start Guide

Designul castilor audio Sony WH-CH500 Wireless On-Ear

Acestea se potrivesc peerfect cu forma capului, de fapt cei cu capetele mai mari ar putea simti o presiune. Partea smechera este ca izolarea sunetului este excelenta in special pentru niste casti audio on-ear de dimensiunea acestora (destul de mici si compacte) Castile audio Sony WH-CH500 sunt atat de usoare incat par niste fake-uri fara parte electronica.

Casti audio Sony WH-CH500B, Wireless, Bluetooth, NFC, Negru
Sony WH-CH500

Calitatea constructiei nu este chiar nasoala, dar pentru niste casti audio la pretul de aproximativ 200 de lei, nu ar trebui sa ta astepti prea mult la durabilitate si un design foarte inovator. In comparatie cu alte brand-uri ce se incadreaza in acest range de pret, precum Audio-Technica butoanele sunt construite cu atentie.

Te poate interesa si: Casti Audio on-ear wireless JBL Tune 500

Sunt sigilate cu cauciuc, asa ca ar fi destul de greu de spart. Aceste casti audio nu se pliaza totalitate ci doar difuzoarele, acest lucru facandu-le o portabilitate bunicica. Controalele sunt destul de simple si iti permit sa dai play, skip, controlul volumului sau sa raspunzi la apeluri telefonice. Range-ul wireless este unul standard de aproximativ 10 metri iar durata de viata a bateriei este in jur de 2 de ore, ceea ce este excelent pentru acest range de pret.

Image result for Sony WH-CH500
Sony WH-CH500
Sound-ul castilor audio Sony WH-CH500 Wireless On-Ear

Sunt destul de wow pentru pretul la care se vand. Castile audio Sony WH-CH500 fac ca celelalte modele de castil din acest price range sa para destul de mediocre. In primul rand volumul modelului Sony WH-CH500 este impresionant. Castile wireless nu sunt cunoscute pentru puterea lor, dar acest model face treaba desul de buna. Nu sunt niste casti foarte transparente sau liniare sar per total sunetul este destul de bun.

Bass

Basul de pe castile audio Sony WH-CH500 este fantastic. Poti asculta de la Hip hop la metale grele. Frecventele joase sunt complete si puternice. Nu dispund de cel mai dry sunet dar este o semnatura a sound-ului Sony.

Medii

Castile aflate in acest price range de obicei dezamagesc. Nu si acest model. Asculta o molodie trip imn rock, sa luam spre exemplu Bohemian Rhapsody si vei fi multumit. Din nou castile audio Sony WH-CH500 redau o claritate perfecta. Chitarelor le lipsesc anumite ubtilitati din ton si s-ar putea pierde anumite texturi din voce, dar cel mai probabil nu le vei cumparaa pentru a face critica muzicala.

Inalte

Frecventele inalte pentru castile audio Sony WH-CH500 nu sunt foarte pronuntate. Asadar daca vei asculta in principiu muzica clasica ai putea fi dezamagit de sound-ul instrumentelor cu corzi. Nu exista o sclipire anume in range-ul inaltelor dar sunt ascultabile.

Image result for Sony WH-CH500
Sony WH-CH500
Soundstage

Nu prea xista, iar imagistica nu este super exacta. Dar acestu lucru nu este de asteptat la castile aflate in acasta gama de pret.

Sumar – Casti audio Sony WH-CH500 Wireless On-Ear

Acest range de pret castile audio Sony WH-CH500 isi fac treaba destul de bine. Este o probabilitate destul de mica sa gasesti casti wireless in pretul acesta care sa sune mai bine de atat. Cel putin in aceasta perioada. Tehnologii wireless apar si se imbunatatesc zilnic deci…mna. Oricum daca esti interesat de castile audio Sony WH-CH500 le pori gasi aici.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

carturesti.ro