Concert The Mono Jacks lansare "Gloria"; invitați byron și Rockabella

Concert The Mono Jacks lansare “Gloria”; invitați byron și Rockabella

Concert The Mono Jacks

Sâmbătă, 8 februarie 2020, la Arenele Romane din București (cort încălzit), cei de la The Mono Jacks vor lansa noul lor album de studio intitulat 𝗚𝗹𝗼𝗿𝗶𝗮! Formații invitate: byron și Rockabella. Accesul publicului în incinta Arenelor Romane se va face începând cu ora 19:00.

Biletele de intrare se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet și vor avea preț special earlybird (60 de lei) până pe 15 noiembrie, prețul urmând să crească la 80 de lei (presale) până pe 2 februarie și la 100 de lei până pe 8 februarie. La intrare, în limita stocului rămas, biletele de acces vor costa 110 lei.

The Mono Jacks alterneaza instre stilurile rock si post-punk angrenand o colectie de ganduri si sentimente in forma muzicala. Acestia atrag cu usurinta publicul prin concerte energice si prin sound-ul raw, incapsulat intr-o stare melancolica.

Trupa a fost fondata in anul 2008 de catre frontman-ul Doru Trascau, cunoscut si din trupa anterioara AB4. The Mono Jacks in acea perioada, dupa fondare, a avut toate piesele pentru un debut excelent si pentru lansarea primului album in anul 2010. Single-ul “Maria” a avut un raspuns excelent din partea publicului.

Intre timp The Mono Jacks a inceput sa obtina o expunere live semnificativa, cu turneee atat in cluburi cat si la mari festivaluri europene: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, Tiff.

Albumului de debui i-au urmat indeaproape doua EP-uri, “Fortunes lansat la sfarsitul anului 2011 de pe care a fost extrasul “Gandurile”. Aceasta a fost un moment de cotitura in procesul de compozitie a trupei. Succesul single-ului a determinat trupa catre un experiment creativ si indraznet, lansand in mai 2012 EP-ul “Gandurile Remixed” cu reinterpretari a mai multor artsti consacrati din sfera muzicii electronice romanesti, cum ar fi Brazda lui Novac, The Pixels sau L’Orchestra de Roche.

Dupa o pauza, The Mono Jacks se intoarce in 2015 cu un lineup nou si un nou single intitulat “Tablou” “O poveste de dragoste si oportunitati ratate”. Acest single avea sa semnaleze un nou inceput pentru trupa. In urma unui sir de aparitii live si melodii noi The Mono Jacks lanseaza in vara anului 2016 videoclipul pentru single-ul Drumul – o piesa emotionala care a ajuns sa fie si peak-ul trupei.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

manukashop.ro

Un gând despre “Concert The Mono Jacks lansare “Gloria”; invitați byron și Rockabella

Lasă un răspuns