JBL Tune 500 - Review casti audio on-ear wireless cu bluetooth

JBL Tune 500 – Review casti audio on-ear wireless cu bluetooth

Casti Audio on-ear wireless JBL Tune 500

Castile audio on-ear wireless JBL Tune 500 sunt confortabile, ofera 16 ore de ascultare continua, dispun de incarcare rapida si ofera un raspuns extraordinar al sunetului.

Este disponibila de asemenea si o telecomanda cu 3 butoane cu microfon incorporat, pentru controlil Android si IOS.

Modelul bluetooth on-ear dispune de acelasi design ca si castile audio JBL Tune 500 varianta cu fir. Se caracterizeaza printr-o suspensie flexibila cu carcasele castilor inclinabile, pivotabile si retractabile. Drept urmare castile audio JBL Tune 500 economisesc spatiu sunt usor de transportat si se adapteaza foarte bine pe orice forma a capului.

Casti audio On-ear JBL Tune 500, Wireless, Bluetooth, Pure Bass Sound, Hands-free Call, 16H, Negru
JBL Tune 500

Captuseala moale de pe difuzoare asigura o potrivire perfecta si nu va provoca nici un fel de presiune nedorita asupra urechilor atunci cand sunt purtate pe perioade lungi de timp.

Difuzoarele sunt realizate in principal din plastic, dar mecanismul de pliere este ranforsat cu metal ceea ce le face foarte robuste.

Castile audio wireless JBL Tune 500 sunt echipate cu baterie litiu-ion de 300mAh cu incarcare rapida si asigura pana la 16 ore de functionare. Nivelul bateriei in combinatie cu un dispozitiv iOS este indicat de un afisaj langa simbolul Bluetooth. Daca acest afisaj este gol, functia de incarcare rapida permite o utilizare de o ora dupa doar cinci minute de incarcare, astfel incat nimic sa nu stea in calea utilizarii spontan.

Casti audio On-ear JBL Tune 500, Wireless, Bluetooth, Pure Bass Sound, Hands-free Call, 16H, Negru
JBL Tune 500

Cu toate acestea, o incarcare full printr-un cablu USB dureaza pana la doua ore. Castile nu dispun de intrare audio deci nu se pot folosi in combinatie cu cabluri. In opinia mea acest lucru ar fi fost mai ok decat functia de incarcare rapida, pentru a oferi o metoda alternativa de functionalitate.

Device Control

Cele doua difuzoare ale castilor audio JBL Tune 500 accepta standardul Bluetooth 4.1 si ofera range-uri de aproximativ 10 metri de folosire in combinatie cu varii device-uri Android sau iOS – un rezultat respectabil, mai ales ca sincronizarea este foarte usor de realizat. Apasand butonul de pornire indelungat, pornesti ssistemul si il pui pe modul de sincronizare.

Casti audio On-ear JBL Tune 500, Wireless, Bluetooth, Pure Bass Sound, Hands-free Call, 16H, Negru
JBL Tune 500

De indata ce conexiunea este stabilita butonul central din partea dreapta a headset-ului serveste pentru functiile de control start/stop dar accepta si opreste apelurile telefonice.

Apelurile telefonice pot fi de asemenea respinse tinand butonul apasat. Pentru controlul volumului de altfel avem butoane separate plus si minus ce pot fi folosite de asemenea si pentru selectarea pieselor. Pentru a face acest lucru tine apasat butonul plus pentru a sari forward sau backwards.

Castile audio bluetooth JBL Tune 500 sunt echipate cu o functie de conectare multipunct si pot fi asociate cu doua dispozitive in acelasi timp. Acest lucru previne de exemplu apelurile ratate pe telefon in timp ce folosesti o tableta, intrucat redarea este intrerupta automat si continuata dupa apel. Inteligibilitatea vocii in timpul apelurilor telefonnice este buna in ambele cazuri.

Casti audio On-ear JBL Tune 500, Wireless, Bluetooth, Pure Bass Sound, Hands-free Call, 16H, Negru
JBL Tune 500

Sunetul

Varianta bluetooth a castilor JBL Tune 500 dispune de un high output ceea ce ofera si frecvente de bass intensive ascultabile chiar si la nivel redus. Frecventele de bas punchy si bogate ajung in atat in cazul in care sunetul este bogat mai mult in medii si inalte astfel incat sa nu para uni-dimensional. In ciuda prezentei constante a frecventelor joase, sunetul este foarte clar si dispune de o imagine stereo bine structurata.

Casti audio On-ear JBL Tune 500, Wireless, Bluetooth, Pure Bass Sound, Hands-free Call, 16H, Negru
JBL Tune 500

Acest lucru face moledul JBL Tune 500 sa fie foarte versatil pentru foarte multe stiluri de muzica. Atat in cazul ascultatorilor de muzica ce dispune de mult bass ca hip-hop-ul, R’n’B sau electro dar si pentru alte stiluri de la rock muzica clasica etc. Aceste casti fac experianta ascultatorului sa fie foarte fun si in acelasi timp echilibrata si dinamica.

Poti comanda castile audio JBL Tune 500 AICI.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

consumer.huawei.com