Dimmu Borgir va compune muzica "mai agrisva" pe urmatorul album

Dimmu Borgir va compune muzica “mai agrisva” pe urmatorul album

Dimmu Borgir si viitorul album

Trupa Dimmu Borgir isi va incheia turneul european alaturi de Amorphis pe 2 februarie si va incepe sa se concentreze asupra compozitiei unui nou album. Potrivit chitaristului Silenoz intr-un interviu acordat catre Extreme Metal Festival News, Dimmu Borgir dispune de o multime de materiale ramase in urma ce trebuiau sa fie pe albumul din 2018 Eonian. E a adaugat “speram ca nu va dura mult timp pentru a lansa un nou album de data aceasta” cu referire la perioada de 8 ani dintre Eonian si Abrahadabra din 2010.

“Pentru albumul anterior, am fi putut face un album dublu, pentru ca avem atatea materiale compuse si sunt sigur ca unele dintre ele pe care nu le-am folosit, ar putea fi puse pe urmatorul album. In afara de asta, fiecare dintre noi are deja foare multe idei, asa ca de fiecare data cand ne reunim nu exista niciodata lipsa de material. De data aceasta sa speram ca nu va dura prea mult timp pana vom lansa urmatorul album. Dupa acest turneu, vom face o mica pauzaiar apoi vom incerca sa punem cam la cap un album nou, ca sa zic asa.”

Te poate interesa si: Reviews Music, Gear si Alte Chestii

Ulterior, Silenoz a spus ca noul basist Dimmu Borgir, Victor Brandt (ex Entombed, Firespawn) va contribui la procesul de scriere a urmatorului album si ca trupa doreste ca noul material sa fie “mai agresiv”.

“Fara sa spunem prea multe, pentru ca inca nu am decis nimic. Deocamdata incercam sa nu decidem in prealabil cum va suna albumul si incercam sa – go with the flow. Oricum senzatia pe care o am este ca trupa doreste sa ne indreptam catre o abordare mai agresiva. Acum cu Victor in trupa, el fiind si chitarist, vom fi patru care scriu riff-uri de chitara. M-ar surprinde daca albumul va fi orientat catre chitara, ceea ce nu ma deranjeaza neaparat.”

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns