Shavo Odadjian, basistul System of A Down anunta un nou proiect

Shavo Odadjian, basistul System of A Down anunta un nou proiect

Shavo Odadjian anunta lansarea unui nou proiect

Basistul System of A Down, Shavo Odadjian continua sa fie ocupat in continuare, timp ce trupa s-a principala continua pauza de la a face inregistrari. Shavo a inceput acum un nou proiect in timp de System of A Down va fi pe locul doi.

Noua trupa a lui Shavo Odadjian se numeste North Kingsley, iar acesta a dezvaluit geneza proiectului pe social media, saptamana trecuta pe 17 ianuarie. Pe langa membrul System of A Down, trupa ii include pe muzicienii Ray Hawthorne si Saro Paparian. Ma jos gasesti anuntul cu dezvaluirea noului proiect.

“Sunt mandru sa anunt noul meu proiect Noth Kingsley“, a dezvaluit Odadjian intr-un mesaj impreuna cu o fotografie a trio-ului. In imagine basistul Shavo Odadjian sta asezat intr-un fotoliu in timp ce Hawthorne si Paparian il flancheaza pe niste scari. Odadjian a adaugat “va aparea si muzica.”

https://www.instagram.com/p/B7j9rHOngUe

Melodiile trupei North Kingsley vor ajunge probabil la ascultatori inaintea trupei principale a lui Odadjian. Asta cu toate ca basistul declara acum doi ani ca System of A Down “pregateste materiale grele…” si ca abia asteapta sa fie lansate.

Dar asta nu inseamna ca fanii System of A Down nu vor primi nimic intre timp. Trupa impreuna cu vocalistul Serj Tankian va pleca in turneu anul acesta, iar pe itinerar apar Nova Rock Austria, Download Festival in anglia si Resurection Fest in Spania.

Te poate interesa si:

Shavo Odadjian este nascut pe 22 aprilie 1974, este muzician, compozitor, multi-instrumentist, regizor de videoclipuri muzicale si pictor de origine armeana. Este cel mai bine cunoscut drept basist si backingvocal pentru formatia castigatoare a premiului grammy, System of a Down.

In timpul hiatusului trupei din 2006 pana in 2010, Odadjian a colaborat cu RZA fondatorul Wu-Tang Clan intr-un proiect intitulat AcHoZeN. Melodiile acestora se regasesc pe coloana sonora a filmului Babylon AD. Pe langa Rza, Odadjian a mai colaborat pentru coloanele sonore ale unor filme celebre cu Hans Zimmer. Acesta foloseste de obicei chitarele bass Gibson Thunderbird, Fender Jazz Bass, Ibanez BTB si Music Man StingRay dar de ceva timp canta pe Warwick.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

bauturialcoolice.ro