Concert Delia Poparad - Lansare Album /w King Solomon & Purple Caravan

Concert Delia Poparad – Lansare Album /w King Solomon & Purple Caravan

Concert Delia Poparad – Lansare Album

 

Delia Poparad își anunță albumul de debut – “The Land of Mist” – prin concertul din 21 martie de la Fabrica. Un album în care realitatea alternează cu imaginația, pe parcursul unei povești de dragoste în care protagoniști sunt magicieni și vrajitoare dintr-un Univers în care timpul stă în loc. Toate astea, bineînteles, cu fuzz și ritmuri de stoner rock.

Fiecare piesă prezintă un moment aparte al poveștii și este înregistrată în colaborare cu diverși soliști vocali și instrumentiști din scena underground. Printre soliști vocali se numară Byst (RoadkillSoda), Shole (CRIZE), Diana Secu și Robert Pița, în timp ce colaborările instrumentale sunt înregistrate alături de Ștefan Mustață (Rockabella), Adrian Cotoară (Domination), și Mihnea Ferezan (RoadkillSoda, King Solomon)

Albumul (muzică și text) este compus de Delia Poparad, produs de Ștefan Mustață și masterizat de Mihai Alexandru Dincă. Artwork-ul este realizat de Bony.
Facebook: https://www.facebook.com/DeliaPoparad
Youtube: https://www.youtube.com/DeliaPoparad

Pentru concertul din 21 martie, albumul va fi prezentat într-o formula specială:
Delia Poparad– chitară
Andrei Gorgos – chitară
Diana Cîmpeanu – pian
Ciprian Florea – bas
Andrei Ovidiu – tobe

Alături de ei vor fi King Solomon și Purple Caravan.

King Solomon

Trio-ul electric groove King Solomon nu este o nouă trupă, cu absolut niciun membru din RoadkillSoda, Damage Case sau Crossbone. Cu o prestație live care include groove-uri infecțioase și mult jamming, King Solomon e cea mai fresh apariție din scena underground locală. Albumul lor de debut a fost lansat în 2019 și poate fi ascultat aici: https://www.youtube.com/watch?v=2HWIlsle6KI
Facebook: https://www.facebook.com/KingSolomonKS/
Bandcamp: https://kingsolomonband.bandcamp.com
YouTube: https://youtu.be/2HWIlsle6KI

Purple Caravan

Înființată în anul 2017, Purple Caravan este o formație de stoner rock, cu influențe de alternative rock, doom și psychedelic rock. Deși este o trupă încă tânăra, Purple Caravan, pionieri ai genului abordat pentru orașul Craiova, au împărțit scena cu formații precum Stoned Jesus, Nightstalker, Dopesmoker, The Noise Figures, sau Perihelion, lansând in 2019 albumul lor de debut, intitulat “Spirit of The Sun”.

Sunet greu, psihedelic, plin de energie și fuzz. Liniile vocale puternice și riffurile grele și melodioase au atras la concerte atât interesul oamenilor familiarizați cu stoner rock-ul, cât și pe al celor pentru care acest gen de muzică era complet străin. Attitude and drive, wrapped up in a fuzzy package of sonic mayhem and low end. With half of our name paying tribute to the legendary psychedelic Jimi Hendrix and the other half to the almighty Black Sabbath. We are Purple Caravan!

Discografie:
Private Hell – single (28.02.2018)
Sky in my bag – single (6.07.2018)
Spirit of The Sun – album (19.11.2019)
Membri:
Sorin – chitară lead / voce
Radu – chitară ritm
Wookee – bass
Cristi – tobe
Link clip: YouTube https://www.youtube.com/watch?v=4aAY25AMU18
youtube: www.youtube.com/channel/UCR45pWmGqjuDThfpEnYseCA facebook:
https://www.facebook.com/PurpleCaravan/
bandcamp: https://purplecaravan.bandcamp.com

Bilete On-Line (curand) – 20 Lei
Bilete la intrare – 25 Lei

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns