The Mono Jacks a lansat single-ul "Gloria"

The Mono Jacks a lansat single-ul “Gloria”

The Mono Jacks – Gloria

Trupa The Mono Jacks a lansat single-ul “Gloria“. Acesta este primul single de pe albumul ce poarta titlul single-ului. Noul album a celor de la The Mono Jacks va fi lansat pe 8 februarie la Arenele Romane Bucuresti.

The Mono Jacks alterneaza intre stilurile rock si post-punk angrenand o colectie de ganduri si sentimente in forma artei muzicale. Acestia atrag cu usurinta publicul prin concerte energice si prin sound-ul raw ce incapsuleaza o stare melancolica.

Trupa a fost fondata in anul 2008 de catre frontman-ul Doru Trascau, cunoscut si din trupa anterioara AB4. The Mono Jacks in acea perioada, dupa fondare, a avut toate piesele pentru un debut excelent si pentru lansarea primului album in anul 2010. Single-ul “Maria” a avut un raspuns excelent din partea publicului.The Mono Jacks a lansat single-ul "Gloria"

Intre timp The Mono Jacks a inceput sa obtina o expunere live semnificativa, cu turnee atat in cluburi cat si la mari festivaluri europene: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, Tiff.

Albumului de debui i-au urmat indeaproape doua EP-uri, “Fortunes” lansat la sfarsitul anului 2011 de pe care a fost extrasul “Gandurile”. Aceasta a fost un moment de cotitura in procesul de compozitie a trupei. Succesul single-ului a determinat trupa catre un experiment creativ si indraznet, lansand in mai 2012 EP-ul “Gandurile Remixed” cu reinterpretari a mai multor artsti consacrati din sfera muzicii electronice romanesti, cum ar fi Brazda lui Novac, The Pixels sau L’Orchestra de Roche.The Mono Jacks a lansat single-ul "Gloria"

Dupa o pauza, The Mono Jacks se intoarce in 2015 cu un lineup nou si un nou single intitulat “Tablou” “O poveste de dragoste si oportunitati ratate”. Acest single avea sa semnaleze un nou inceput pentru trupa. In urma unui sir de aparitii live si melodii noi The Mono Jacks lanseaza in vara anului 2016 videoclipul pentru single-ul Drumul – o piesa emotionala care a ajuns sa fie si peak-ul trupei.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

manukashop.ro