Concert Omul cu Sobolani la Kaustik Nights Invitati: Coven Clash

Concert Omul cu Sobolani la Kaustik Nights Invitati: Coven Clash

Concert Omul cu Sobolani la Kaustik Nights

KAUSTIK NIGHTS este un nou concept ce combina arta cu tehnologia creativa, imbina muzica live cu ultima generatie de efectele vizuale si experiente interactive.
Experienta-concert va avea loc in H3, pe strada Popa Nan 82.
In deschiderea celor de la Omul cu Sobolani, trupa care nu mai are nevoie de nicio prezentare, vor canta cei de la Coven Clash.

Detalii despre bilete, in curand.

Omul cu Șobolani (pe scurt OCS) este o formație de rock alternativ românească, ce a fost fondată în anul 1997. În prezent, formația este compusă din Dan Amariei (voce), Nicolae „Nucu” Aramă (chitară), Radu Andrei Szucs (chitară bas) și Mihnea Dobrotă (tobe)

Formația Omul cu Sobolani a luat naștere în Constanța, pe data de 1 august 1997, din inițiativa lui Dan Amariei și a lui Adrian Albu (a.k.a. Koks). Numele trupei vine de la celebra carte omonimă a lui Sigmund Freud.[2][1]

După sosirea în București, componența se completează odată cu întâlnirea lui Tache și a lui Nucu (Nicolae Aramă). Omul cu șobolani începe să contureze, iar ușile încep să i se deschidă. În această perioadă, trupa este susținută de Andrei Popa și de Cezar Cojocariu, care îi pun la dispoziție o sală de repetiție și instrumentele profesionale de care avea nevoie. Prima piesă înregistrată s-a numit “Fără adresă”, dar nu a fost niciodată scoasă pe piață.

De aici și până la primul demo a fost doar un pas. Acesta cuprinde patru piese și este scos la Migas Real Compact în formula: Dan (voce), Nucu (chitară), Koks (chitară), Tache (bas), Adi Subasu (tobe).

În acest punct are loc prima schimbare în componența trupei: Adi Subasu este înlocuit de Morse (Andrei Barbulescu), un foarte bun instrumentist.IMG_4003

Concertul de debut are loc prin mai 1998, în clubul bucureștean “Big Mamou”.

În această formula sunt reimprimate în condiții mult mai bune piesele “Vara pe oliță” și “Pasiune” (care existau și pe primul demo). Însă lucrurile nu sunt încă așezate definitiv. Din motive necunoscute, Tache se retrage, fiind urmat de Morse, care se indreaptă către Sarmalele Reci. Trupa își reîmprospătează forțele odată cu venirea în rândurile sale a lui Kaiser (Cezar Panait) la bas și a lui Mihnea Dobrotă la tobe.

Alături de cei doi din urmă se filmează primul videoclip, la piesa “Vara pe Oliță”. Despre această piesă se poate spune că reflectă cel mai bine destinul plin de fluctuații al trupei: înregistrată cu Morse la tobe și cu Tache la bas, ea va fi filmată cu Mihnea la tobe și cu Kaiser la bas. În aceste condiții apare, în anul 1999, primul EP semnat de Dan, Nucu, Kaiser și Bazooka, intitulat “Razna”. Acesta se bucură de un real succes, iar OCS trăiește un an 2000 cu o agendă foarte încărcată de spectacole.omul-cu-sobolani-live-in-expirat-contemporary-establishment

Tot în această formulă de patru este înregistrat și primul LP al trupei, “Ne punem in cap” (2001). De pe acest album, piesa “(Dez)orientat” câștigă popularitate și beneficiază de un videoclip ce a fost filmat de Tudor Giurgiu. În aceeași perioadă, trupa își aduce întăriri, chitaristul Adrian Ștefan fiind cooptat pentru a participa la concerte.

În 2002 Omul cu Sobolani cunoaște un nou șir de transformări. Piesa lucrată în 2001 de Nucu dă numele noului album care apare acum, “Mâinile sus”. Însă acesta este nevoit să-și părăsească colegii pentru un an, plecând în armată. În aceste condiții, Koks revine în trupă, care însă nu și-a încheiat șirul de surprize: basistul devine chitarist (Kaiser) iar chitaristul se transformă în basist (Koks).omul-cu-sobolani-live-in-expirat-contemporary-establishment

În 2004 apare pe piață albumul “OCS TV”. Acesta este rezultatul muncii de aproape un an și jumătate a trupei. De pe acest material discografic s-au remarcat piesele “Ajutor” și “2ouă beri goale”, fiind difuzate și pe posturile TV de specialitate, dar și la unele posturi de radio.

Sursa: wikipedia.com

Coven Clash

Well, it’s a musical trio that consists of Mircea Voloh, Robert Casmirovici and Andrei Constantinescu.
The band comes up to its listeners with a fresh melange of garage rock, indie rock, post punk, stoner rock and a lo-fi kind of musical approach.
The sound of the band is focused on edgy guitar strokes, fuzzy bass and steady drum damage.
The Coven Clash project had its first spell in February 2017.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

Lasă un răspuns