Chester Bennington va fi auzit din nou pe albumul primei sale trupe Gray Daze

Chester Bennington va fi auzit din nou pe albumul primei sale trupe Gray Daze

Chester Bennington si Grey Daze

Inainte de a ajuta trupa Linkin Park in drumul catre faima, Chester Bennington a cantat intr-o alta trupa din Phoenix, Arizona intitulata Grey Daze. Trupa alt-rock a lansat doua LP-uri de care foarte putin au auzit, Wake Me si No Sun Today. Niciodata nu au luat avant din cauza problemelor financiare si artstice intanlite in acea perioada. In urma succesului lui Bennington, el si ceilalti membri ai trupei s-au reunit in 2017 si au decis sa refaca acele jam-uri, sa le re-inregistreze pentru afecdreptate proiectului Grey Daze.

Tragic, Cheste Bennington si-a luat viata inainte ca acele vise sa poata fi indeplinite. Cu ajutorul sotiei vaduve, Talinda – membri grupului Sean Downdell – tobe, Mace Beyers bas si Cristin Davin chitara – si-au luat angajamentul de a termina acest proiect. Primul rezultat a fost piesa “What’s in the Eye” acre ne prezinta vocea incredibila a lui Cheste Bennington intr-un context nou.

Te poate interesa si: Mersul la concerte iti prelungeste viata
Trupa a explicat intentiile lor printr-o scrisoare deschisa pe retelele de socializare transmitand ascultatorilor: “Pana in luna februarie 2017 am inceput sa inregistram iar in iunie, Chester si Sean au anuntat reuniunea, cu un concert live planificat pentru toamna respectiva. Din pacate, asa cum stim cu totii, aceste lucruri nu s-au mai intamplat.”

 

Versurile piesei “What’s in my Eye” au fost compuse la comun Cu Bennington si Dowdell si expun povestea mortii unui prieten intr-un accident de masina, Ca atare melodia atinge o coarda deosebit de sensibila acum in lumina mortii prematuri a lui Chester Bennington.

What’s In The Eye” va aparea pe noul album Gray Daze, care va aparea sub Loma Vista Recordings si va avea invitati membri Korn, P.O.D si Bush precum si fiul in varsta de 12 ani a lui Bennington. “Cu totii vrem sa indeplinim visul lui Chester de a raspandi muzica Grey Daze asa cum si-a dorit mereu” a declarat trupa in scrisoarea lor. “Abia asteptam ca fanii sai si lumea intreaga sa auda acest nou album. Speram ca il vom face si pe el si pe voi mandri.”

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

manukashop.ro