Slipknot stiri despre primele concerte ale anului 2020 si videoclipuri live

Slipknot stiri despre primele concerte ale anului 2020 si videoclipuri live

Slipknot Stiri si Video

Pentru Slipknot anul 2019 a fost extraordinar, cu o lansarea unui super album We Are Not Your Kind, noi masti, unou mistrios membru si turneul Knotfest Roadshow cu Volbeat, Gojira si Behemoth. Treaba se pare ca este planificata sa mearga inainte si pe anul 2020 cu un nou tip de concerte Kotfest at Sea Ccruise si Knotfest U.K., urmate de doua luni ale turneului European (poate anul asta ii vedem si in Romania) si apoi inca un turenu in Asia.

Tunerul european a inceput din timp (pe 14 ianuarie) la Dublin pe Irelaland’s 3Arena cu un set list masiv de 17 piese. Vezi mai jos setlist-ul complet plus ceva videoclipuri live din concerte.

Slipknot este o trupa americana de heavy metal din Des Moinse. Trupa a fost fondata ina nul 1995 de percutionistul Shawn Crahan, bateristul Joey Jordison si basistul Paul Grey. Dupa mai multe schimbari de lineup in primii ani, trupa a ramas la un format de noua membri mai bine de un deceniu: Crahan, Jordison, Gray, Craig Jones, Mick Thomson, Corey Taylor, Sid Wilson, Chris Fehn și Jim Root. Grey a murit pe 24 mai 2010 si a fost inlocuit in perioada 2011-2014 de chitaristul Donnie Steele.

Te poate interesa si: Cele mai WTF povesti despre Slipknot pe care cel mai probabil nu le stiai

Bateristul Joey Jordison a fost demis pe 12 decembrie 2013. Steele a plecat in timpul inregistrarilor pentru 5: The Grey Chapter. Trupa i-a gasit ca inlocuitori pe Alessandro Venturella la chitara bas si Jay Weinberg la tobe. Dupa plecarea lui jJordison din decembrie 2013 singurul membru fondator al trupei Slipknot a ramas percutionistul Crahan. De asemenea Fehn a fost demis din trupa in martie 2019 inainte de scrierea albumului We Are Not Your Kind.

Controverse Slipknot

Muzica si imaginea celor de la slipknot a fost subiectul multor controverse de-a lungul carierei. Continutul liric al unora dintre piese a fost legat mult de violente si crime. In 2003 doi tineri ucigasi au dat vina pe versurile piesei “Disasterpiece” pentru crimele comise. In 2006 versurile piesei “Surfacing” au fost gasite dupa profanarea unor morminte.

In 2008, Corey Taylor a comentat despre un incident de la o Scoala Africana in care a fost facuta legatura cu Slipknot.

“…desigur sunt cinsternat de ceea ce au facut oamenii aceia, de faptul ca au murit oameni, dar responsabilitatea mea fata de acele fapte se opreste aici. Asta pentru ca mesajele noastre sunt de fapt pozitive…vor fi intotdeauna boli psihice si oameni care creaza acte de violenta, dar asta din cauza faptului ca sunt pur si simplu distrusi si pierduti.”

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

2 gânduri despre “Slipknot stiri despre primele concerte ale anului 2020 si videoclipuri live

Lasă un răspuns