Luna Amara - Varianta Live a piesei Stare de Gratie in Club Quantic Bucuresti - Contemporary-Establishment

Luna Amara – Varianta Live a piesei Stare de Gratie in Club Quantic Bucuresti

Luna Amara – Stare de Gratie Live

Luna Amara a sustinut un concert pe data 15 noiembrie 2019 in Club Quantic Bucuresti. Concertul a facut parte din turneul “Asfalt 15 ani“. Noi, cei de la Contemporary-Establishment am fost acolo si am surprins pe banda atmosfera. Asta pantru ca tu sa poti vedea cum a stat treaba.


Luna Amara este o trupa Romaneasca din Cluj-Napoca. Aceasta s-a format in an sub numele de Tanagra Noise. In prezent este formata din Mihnea Blidariu (voce, chitara, trompeta), Nick Fagadar (voce, chitara), Sorin Moraru (chitara bas), Razvan Ristea (tobe) si Andrei Botan (chitara).

Numele este tradus din limba engleza Bitter Moon si este inspirat din filmul lui Roman Polanski cu acelasi titlu. Trupa are lansate sase albume (Asfalt, Loc Lipsa, Don’t Let Your Dreams Fall Asleep, Pietre În Alb, Aproape and Nord.

Cowboys from Hell
Download Cowboys from Hell
Pantera

Trupa a fost formata initial din Nick Fagadar (voce si chitara) si Gheorghe Farcas (chitara bas) in Cluj Napoca, in septembrie 1999 sub numele de Tanagra Noise. In 2000 numele trupei a fost schimbat in Luna Amara.

Te poate interesa si: Metallica S&M2 – “Whose f**king idea was this?” – din culise

Baietii abordeaza un melange de stiluri de la metal progreseiv la rock alternativ. Aceasta a fost prima trupa care a introdus trompeta in stilul rock alternativ. Membrii incearca sa sprijine si sa promoveze o societate europeana moderna in Romania, iar versurile lor contin adesea mesaje politice.

Luna Amara este in prezent una dintre cele mai de succes trupe din Romania. Acestia au fost cei mai de succes artisti de top vanduti in lantul national de magazine de muzica (Hollywood Music & Film) din iulie 2004. Single-urile lor Folclor, Gri Dorian, Rosu Aprins si Egon nr.4 au ajuns pe primul loc in toturile de pe posturile radio din tara.

Luna Amara au cantat in deschiderea mai multor trupe internationale precum Paradise Lost, Clawfinger, Apocalyptica, Toy Dolls, HIM, The Exploited, Amorphis si Faith No more. Toate aceste trupa abordeaza stiluri diferite, de aceea Luna Amara dovedeste ca sunt intersectia sufletelor rock.

Sustine proiectul => PayPal-Donate-Button-PNG-HD

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns