Lucifer - A Rock Opera by Adrian Tabacaru

Lucifer – A Rock Opera by Adrian Tabacaru

Lucifer – A Rock Opera

Lucifer – A Rock Opera se bazează pe poezia „Luceafarul” de poetul român Mihai Eminescu. Lucifer – A Rock Opera este tradusă în engleză de Dumitrie Cuclin, compusă și produsă de Adrian Tabacaru în perioada 2014-2018.

Materialul Lucifer – A Rock Opera este înregistrat în Taine – Multimedia Studio, mixat și masterizat la Fascination Street Studios de Jens Bogren in 2019. Albumul prezintă muzicieni români și actori de top din Romania și Regatul Unit.

Lucifer - A Rok Opera se bazeaza pe poezia luceafarul de poetul roman Mihai Eminescu. Lucifer - A Rock Opera este tradusa in engleza de Dumitrie Cuclin, compusa si produsa de Adrian Tabacaru in perioada 2014-2018.

Nimic nu vă poate pregăti pentru ceea ce urmează!

Un cadou cât o călătorie către tărâmul fără de târâm, către timpul ce încă nu s-a născut în care pot ajunge doar energiile subtile ale spiritului.

Un poet imens, care împlinește pe data de 15 Ianuarie 2020, 170 de ani, a hoinărit pe aceste plaiuri și s-a întors să ne povestească experiența lui. A merge pe această cale cere mult curaj, pasiune, sensibilitate și deschidere, cei mai mulți dintre noi neavând încă aripile formate pentru o astfel de aventură.

Există însă, o unealtă magică pentru a putea ajunge acolo și aceea este MUZICA.

Muzica este cea mai scurtă cale către divin și dimensiunile nebănuite ale câmpului spiritual. Compozitorul Adrian Tăbăcaru, ghidat spiritual de marele Eminescu, vă va revela misterele acestei călătorii către tărâmul de dincolo și către tainele sale.

Nu ratați ziua de 15 Ianuarie, la ora 16:15, zi în care veți primi, cheia acestei călătorii!
Puteți urmări promo-ul video accesând acest link:

Pentru mai multe informații puteți folosi linkurile de mai jos:
https://www.facebook.com/LuciferRockOpera

https://www.youtube.com/channel/UCrpwpaofOIlTjii1_rgp-ZQ?fbclid=IwAR1yArbJI2lR_BOJLHIxN0Ke2rF3Pci7f-WeUQpJdroVbG_kh0phdrLY7Ps

https://www.instagram.com/lucifer_rockopera/

www.lucifer-rockopera.com

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

Lasă un răspuns