Concert Pistol cu Capse in club Control pe 29.01

Concert Pistol cu Capse in Club Control pe 29.01

Concert Pistol cu Capse

Concert Pistol cu Capse sau punk-rock cu influențe reggae made in RO since 2003.

Deși punctul de plecare a fost punk-rock-ul, stilul formației a început, încet, încet, să se apropie de reggae-rock. Melosul trupei oferă atât ritmuri calde, demne de Long Beach, California, cât și ceva mai agitate, cu un plus de respect pentru pop-punk. Ca noutate, în soundul PCC, apar instrumentele electronice & un sound nou, acordat la 2015.

De-a lungul timpului, trupa fost prezentă la festivaluri mari precum Green Sounds, Creative Fest, Natura Fest, Peninsula, Zilele Prieteniei Bergenbier, B’Estfest și a împãrțit aceeași scena cu nume sonore precum Marky Ramone, Dub Pistols, Fun Lovin Criminals, Guano Apes, Dubioza Kolectiv, Mad Caddies sau NOFX.

Acest concert Pistol Cu Capse din Control va fi cantat în componența: Vlad Staricu (voce, chitara), Bogdan Iures (chitara), Alexandru (tobe) Costin Danaila (bas).

Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-pistol-cu-capse-zero-fox-given-control
Prețul biletului este de 30 lei în presale, până în 24 ian 2020 si 40 lei în perioada 25-29 ianuarie 2020
Facebook
https://www.facebook.com/pg/pistolcucapse

Mai multe despre Pistol cu Capse

Pistol cu capse este o formație românească de punk-rock cu influențe reggae înființată în 2003 în București. După 5 ani de zbucium prin mai toate cluburile din țară unde se cânta live, în anul 2008 trupa lansează primul album, autointitulat „Pistol Cu Capse”, care conține 15 piese.

Formația a susținut sute de concerte atât în țară cât și în străinătate și a fost prezentă la festivaluri mari precum Green Sounds, Creative Fest, Peninsula, Zilele Prieteniei Bergenbier, B’Estfest și altele. Se mândrește cu faptul că a avut ocazia de a cânta pe aceeași scena cu nume sonore precum Mad Caddies, NOFX, No Use for a Name, Strike Anywhere, 3 Feet Smaller, Marky Ramone (de la Ramones), Dub Pistols, Fun Lovin Criminals, Guano Apes, Dubioza Kolectiv și alții.

De la înființare și până în 2015, componența formației a fost: Vlad Staricu (voce, chitara), Dan Cozmuta (chitara), Adi Kapnobatai (bass) și Andrei Petrescu (tobe). În iulie 2015, tobele au fost preluate de Alex SuperEroul, care l-a înlocuit pe Andrei, iar, în locul lui Dan, la chitara a venit Bogdan Iures.Din 2017 la synth s-a alaturat Costin Danaila.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

consumer.huawei.com