Membri Megadeth, Machine Head si Bleeding Through au lansat o piesa noua - Contemporary-Establishment

Membrii Megadeth, Machine Head si Bleeding Through au lansat o piesa noua

Stiri Rock – Megadeth, Machine Head si Bleeding Through

Chitaristul Phil Demmel (ex-Machine Head, Vio-lence) si-a recrutat fostul baterist Dave McClain (ex-Machine Head si Sacred Reich) alaturi de basistul David Elefson (Megadeth) si vocalistul Brandan Schieppati (Bleeding Trough) si au lansat o piesa noua intitulataThe Permanent Decay“.


Piesa a fost lansata pe data de 7 ianuarie, dar mai important este faptul ca s-ar putea sa avem un nou supergrupthrash.

Iata ce a avut Demmel de spus despre piesa si potentiala viitoare trupa.

Te poate interesa si: O scurta Istorie a Stilului Metal

“Am avut cateva piese pe care l-eam scris pentru o trupa anterioara dar nu au fost niciodata folosita si mi-au placut foarte mult. Dave McClain si cu mine am lucrat la unele dintre ele si am continuat sa ma gandesc cu cine ar fi perfect sa le cant. Sotia mea canta in Bleeding Through cu Brandman intr-un final el scriind toate partiturile de voce si cantandu-le. Elefson si cu mine am vorbit anul trecut la NAMM desopre ce am putea face impreuna si asta a fost ocazia perfecta pentru a colabora. Nu stiu daca suntem o trupa, nu stim exact ce facem in afara de faptul ca pur si simplu cantam cu totii pe piesa asta si ne place foarte mult. Nu stie nimeni ce ne rezerva viitorul.”Image result for phil demmel

McClain a adaugat ca “trupa anterioara” era Machine Head.

“Initial cand eu si Phil eram in Machine Head si a venit momentul sa scriem muzica pentru urmatorul album, Phil a avut cateva idei si riff-uri, iar eu eram acolo repetand toata ziua. A venit la mine si avea aceste riff-uri, am inceput sa ne jucam. Im instalat microfoanele in laptop, am inregistrat totul live si nu au fost folosite la nimic. Peste ceva timp cand eram amandoi in Machine Head iar Phil era plecat intr-un turneu de –Guitar Clinic – ne-am gandit – Hai sa inregistram niste riff-uri si melodii.”

Image result for Scar Tissue, Paperback Scar Tissue, Paperback

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

consumer.huawei.com

Un gând despre “Membrii Megadeth, Machine Head si Bleeding Through au lansat o piesa noua

Lasă un răspuns