Un clip video il arata pe Ozzy impreuna cu Sharon in ziua de anul nou - Contemporary-Establishment

Un clip video il arata pe Ozzy impreuna cu Sharon in ziua de anul nou

Stiri rock Ozzy Osbourne

Zilele trecute Kelly Osbourne a negat povestea ce aparuse in revista Radar Online prin care tatal ei Ozzy Osbourne era pe moarte. In reportaj se mentiona faptul ca Ozzy “se afla intr-o situatie atat de ingrozitoare incat nici nu si-a dat seama ca Sharon, sotia sa lipseste deprimoa oara de sarbatori.” Sharon era plecat intr-un turneu promotional in timpul sarbatorilor. Dar se pare ca vestile erau doar minciuni deoarece cuplul a fost fotografiat impreuna de catre camerele TMZ.

Te poate interesa si: O scurta Istorie a Stilului Metal

Image result for ozzy osbourne tmz

Vezi video aici: https://www.tmz.com/videos/010219-ozzy-osbourne-4702492-0-1c9vhb63/

Ozzy nu face nici o declaratie in filmare, dar il vezi in masina. Ozzy a avut probleme de sanatate in anul 2019 facand o pneomonie severa dar si ranindu-se destul de nasol dupa ce a alunecat si a cazut. Ozzy a numit anul 2019 “one of the most fucked-up years of my life.”

Ozzy parea sa fie mult mai bine in luna noiembrie, cand a avut prima aparitie in public dupa accident, performand cu Post Malone la American Music Awards. Se pare ca pentru artist anul 2020 este destul de plin, dupa ce si-a reprogramat turneul american cu Mariyn Manson si cel din Europa cu Judas Priest.

Sustine proiectul => PayPal-Donate-Button-PNG-HD

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

dynutrition.ro