Brian Johnson se intoarce in AC/DC - Contemporary-Establishment

Brian Johnson se intoarce in AC/DC

Brian Johnson se intoarce in AC/DC

Brian Johnson si Phil Rudd sunt din nou impreuna in AC/DC, cei doi confirmand oficial acceasta stire.

Frontman-ul BEHEMOTH, AdamNergalDarski, a confrimat catre Lowdwire ca Johnson a revenit si ca noul album este pe drum.

“Stiu ca se inregistreaza un nou album AC/DC” a declarat el. Va fi o lansare exceptionala. La ce ma astept? Nu ma astept nici la prea mult, nici la prea putin. Da-mi doar riff-urile lui Angus si AC/DC. Nu vreau nimic extra. Brian Johnson este inapoi in trupa.

Frontam-un TWISTED SISTER, Dee Snider de asemenea a confirmat pe contul de Twitter ca si Phil Rudd este inapoi in trupa. Raspunzand unui fan daca unul din membrii AC/DC este bolnav Snider a raspuns:”A murit. RIP Malcom Young. Dar toti cei patru membri sau reunit si au inregistrat piese pe cand Malcom era inca in viata. Nepotul lui Malcom, Stevie Young, il inlocuieste (a mai facut de cateva ori asta). Este cat de poate de apropiat de trupa.”Imagini pentru brian johnson

La inceputul anului tobosarul trupei TERRORIZER dar si MORBID ANGEL a declarat pe pagina sa de Facebook: “Am dat peste Brian Johnson de la AC/DC in aeroport dupa ce ne-am intors acasa. L-am intrebat despre zvonurile ce se aud si noul album AC/DC. A raspuns “Da” si ca s-a saturat sa tot tina secret toata treaba. A fost o surpriza foarte placuta pentru mine.”

Back In Black Vinyl
AC/DC

Si Eddie Trunk a declarat ca “surse de incredere” i-au spus ca cei din AC/DC pregatesc un nou turneu alaturi de Brian Johnson. El a spus ca noul album va fi un tribut adus regretatului Malcom Young. “Am surse care mi-au spus ca vor merge alaturi de Brian. Toate acestea nu au fost confirmate de trupa inca dar am cateva surse de incredere.”

“Cred ca deal-ul este ca si facut. AC/DC vor lansa un nou album si va fi un tribut Malcom Young, la fel ca a fost si Back in Black pentru Bon Scott.”

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook