Invatati cate ceva despre UNITY OF OPPOSITES din ARAD - Contemporary-Establishment

Descopera trupa UNITY OF OPPOSITES din ARAD

UNITY OF OPPOSITES – Biografie

Unity of Opposites este rezultatul unui proiect nascut acum cinci ani de zile. Un proiect care a suferit multe evenimente si modificari de-a lungul timpului, dar care si-a propus de la bun inceput abordarea muzicii intr-o viziune cat mai naturala, lipsita de absolut orice rigoare – de aceea si spectrul larg de influente. In sine formatia nu doreste incadrarea in absolut nici un gen si lasa la aprecierea ascultatorului incercarea de a defini miscarea.

In mod cert, scopul acestui proiect, transformat incetul cu incetul in ceva tot mai serios, este exprimarea intr-o forma artistica a tuturor starilor sufletesti care ne incearca pe toti in calitate de oameni, cu toate implicatiile sociale si psihologice.Invatati cate ceva despre UNITY OF OPPOSITES din ARAD - Contemporary-Establishment

De-a lungul timpului Unity of Opposites a avut sansa sa imparta scena cu trupe ca si Implant pentru Refuz, Lostbone, Luna Amara, Axegressor, Zdob si Zdub si Dirty Shirt si nu a ratat nici un moment de a isi face simtita prezenta si in ocazii mai particulare.

Casti Stereo Fresh’n Rebel Caps 157560, Microfon (Galben)

In momentul de fata trupa se afla in procesul de inregistrare a unui material de album, material care contine si primele expuneri online a trupei sub forma videoclipurilor “In Decor”, “Our Oblivion” si “Smiling Slave” si pregateste cu nerabdare producerea unui al patrulea.

 

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

dynutrition.ro

Lasă un răspuns