Marilyn Manson si cele mai tampite povesti ce insotesc albumul Antichrist Superstar - Contemporary-Establishment

Marilyn Manson si cele mai tampite povesti ce insotesc albumul Antichrist Superstar

Marilyn Manson – Biografie

“Oamenii nu isi pastreaza jurnalele pentru ei insisi”, a scris Marilyn Manson in biografia sa din 1998 intitulata The Long Hard Road Out of Hell. “Le pastreaza pentru alti oameni, ca un secret pe care nu vor sa il spuna, dar vor ca toti sa stie”.

Dar Manson, unul dintre cei mai provocatori si “button-pushers”, nu s-a ferit niciodata de propriile sale adevaruri intunecate – chiar daca a blurrat cu succes granita dintre arta si critica culturara. Sesiunile de inregistrare a albumului Antichrist Superstar, cu care a intrat practic in mainstream si care a obtinut discul de platina, au devenit subiectul unor povesti demente.

Lucrand in New Orleands cu co-producatorul Trent Reznor, Manson si restul au intrtat intr-o spirala a consumului excesiv de droguri, o cearta ce a dus la plecarea chitaristului co-fondator Daisy Berkowitz si o manie generala. “Am experimentat diferite medicamente ce se dau numai pe prescriptie, sulfat de morfina, Percocets, Lorcets” a scis el in biografie “mi-am infipt ace de cusut sub unghii pentru a-mi testa nivelul durerii din cauza problemelor emotionale pe care le aveam”

Hai sa vedem niste povesti tampite din timpul inregistrarrilor albumului Marilyn MansonAntichrist Superstar“.

Trupa a distrus o multime de intrumente si echipamente de inregistrare in timpul sesiunilor – de la recordere multitrack pana la aruncarea unui drum machine de la etajul doi.

Unul dintre cele mai distructive momente din acea perioada l-a implicat pe Trent Reznor care i-a spart chitara lui Daisy. Un pretios Fender Jaguar.

“A intrat in sala de repetitii fiind incantat ca Trent esra acolo” a scris Manson in biografia sa.”Cealalta parte a trupei statea in camera de mixat, monitorizand ttul prin cele doua camere de filmat aflate acolo. Pe ecrane il vedeam pe Daisy cum ii prezenta foarte fericit chitara lui Trent, care parea foarte interesat. Dupa ce a zdranganit vreo doua acroduri la ea, Reznor a crapat chitara de amplificator. Trent Reznonr a plecat din camera iar Daisy a ramas masca pentru cateva secunde. In acea zi si-a luat liber si a incerca sa inteleaga de fapt ce s-a intamplat.”

Dincolo de cantitati industriale de droguri, trupa a experimentat tehnici de alterare a mintii prin privarea de somn si ritualuri de testare a durerii.

“Am inceput sa scriu despre visele pe care le-am avut in ultimii cinci ani si acest lucruu ma inspirat sa imi dischid subconstientul” a declarat Manson catre MTV Headbangers Ball. “Am inceput sa experimentam cu tot felul de parti ale mintii care in mod normal nu le-ai accesa. Am facut acest lucru prin lipsa de somn si ritualuri de inducere a durerii. Toate astea in combinatie cu tot felul de droguri desigur. “Image result for marilyn manson

“Masturbarea, filmele porno hardcore si lipsa de somn mi-au schimbat viata” a declarat Manson catre Kerrang. “Prima oara cand am stat treaza 4 azile pe metaanfetamina am inceput sa scriu muzica pentru Antichrist Superstar.”

Pe masura ce consumul de droguri a scapat de sub control, Manson si baietii au prins un gust aparte pentru acte de decadenta in public. Cel mai absurd implica folosirea foarte creativa a unui sul de hartie-prosop.

Image result for Connecting Pentatonic Patterns: The Essential Guide for All Guitarists 'With CD (Audio)', Paperback
Guitar Educational). If you’ve been finding yourself trapped in the pentatonic box, then Connecting Pentatonic Patterns is for youThis hands-on instructional book with online audio access offers examples for guitar players of all levels, from beginner to advanced.

“A fost un stil de viata decadent” a spus el catre Spin. Cred ca Trent Reznor s-a simtit incapabil de a gestiona situatia si ne-a stricat relatia. Eu unul as merge la culcare la 7 A.M.  M-as trezi la 16 P.M. si apoi ce sa faci? Incepi sa bei si sa te droghezi. Cel mai amuzant punct a fost o zi in care am purtat o peruca blondao coroana de hartie de la Burger King si un sul de hartie-prosop in jurul penisului. Asa m-am plimbat in mijlocul zilei pe strada. Pentru mine asta inseamna sa fii cu adevarat rock’n roll si nu mi-ar fi frica sa o fac din nou.”

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

lensa.ro