Mic ghid al fiecarui membru al universului trupei Ghost - Contemporary-Establishment

Mic ghid al fiecarui membru al universului trupei Ghost

Trupa Ghost are un trecut misterios cu multi membri la activ. In acest articol voi trece in revista fiecare membru care a fost in Ghost.

Trupa Ghost a fost mult timp invaluita in mister. Cu fiecare album clansat, cate un nou preot gholish diferit a intrat in familia Ghost incepand cu Papa Emerit I. Apoi cu noul album Prequelle, nu a mai fost numit un papa – decat un cardinal misterios cunoscut sub numele de PAPA Nihil. Asadar sa ne uitam putin inapo in istoria cele mai teatrale trupe din ultimul timp.

Papa Emeritus I

Image result for Papa Emeritus I
Papa Emeritus I

AKA: The first one
Anii: 2010-2012Papa Emeritus I a fost frontman-ul Ghost si putea fi gasit stalk-uind scenele (este cel care dadea cu tamaie pe scena). Originalul cu siguranta, dar probabil nu a fost si cel mai bun.

Papa Emeritus II

Image result for Papa Emeritus II
II

Years Of Service: 2013-2015
Cu o viziune mult mai ingrozitoare decat predecesoruk sau, Papa Emerit II a fost de asemenea primul papa care si-a dat machiajul jos atunci cand a trebuit sa faca un Ghost Special, cu trei melodii, pe un site australian in 2014. Cu toate acestea nu suntem convinsi ca acela era adevaratul Emerit II.

Papa Emeritus III

Image result for Papa Emeritus III
III

AKA: The dandy.
Years Of Service: 2015-2017.
Se presupune ca fratele mai mic a lui PapaEmerit II, Papa Emeritus III a adus o energie noua trupei Ghost, lasand la o parte hainele papale la o parte si imbracand niste haine mai casual (daca poti spune asta) cu miscari scenice sexuale.

Papa NihilImage result for Papa Nihil

AKA: The old one.
Years Of Service: 2017-Present
Debutand pe scena la cateva secunde dupa ce Papa III a fost inlaturat, Papa 0 arata mai batran decat timpul in sine. Rolul lui este aparent de mentor si de al anunta pe iminentul sau succesor. Ce se va intampla in momentul in care va fi inlocuit?

Casti Alergare Huawei Sport Lite AM61, Bluetooth (Rosu)

Cardinal CopiaImage result for Cardinal Copia

AKA: The new guy.
Years Of Service: 2018-Present.
Un viitor PAPA? Un Papa pe care l-am mai vazut? Numai Tobias Forge poate sti – si nu ne spune – dar pentru prima data avem un personaj care nu se incadreaza deloc in ceeea ce stim deja despre povestea Ghost. Va trebui sa astepta si sa vedem ce ne rezerva viitorul…

The Nameless GhoulsImage result for The Nameless Ghouls

AKA: The band.
Years Of Service: 2010-Present.
Mai putini indivizi si mai mult o masa de suflete reprezentata la scara de figuri misterioase, anonime. In timp ce am avut cate cinci pe scena pana la acest moment, se pare ca vor fi din ce in ce mai multi Nameless Ghouls.

Sister ImperatorImage result for Sister Imperator

AKA: The matriarch.
Years Of Service: 2016-Present.
O figura misterioasa behind the scenes, Sistem Imperor a aparut in numeroase videoclipuri poastate de Ghost in ultimii ani. Rolul ei in tooate astea ramane de vazut, dar Tobias ii descrie pe ea si pe Papa Nihil drept “mama si tatal” operatiunilor.

The ClergyRelated image

AKA: The main event.
Years Of Service: 2010-Present.
Cultul misterios din care au iesit toate aceste fiinte ciudate The Clergy este punct central pentru tot ceea ce inseamna trupa Ghost. Raman anonimi si atotputernici. Which is metal as fuck, to be fair.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook