Top 14 lucruri pe care cel mai probabil nu le stii despre Megadeth - Contemporary-Establishment

14 lucruri pe care cel mai probabil nu le stii despre Megadeth

Fiind una dintre cele mai de succes trupe de heavy metal din lume, nu au mai ramas prea multe lucruri pe care sa nu le stii despre Megadeth – in special despre frontman-ul Dave Mustaine, in mare parte dispus sa isi impartaseasca toate parerile si filosofiile pe parcursul indelungatei sale cariere. Cu toatea acestea, ma simt in continuare obligat sa scormonesc in adancurile istoriei metal si sa iti aduc 20 de lucruri pe care cel mai probabil nu le stiti despre Megadeth.

1. Dupa ce si-a luat-o in barba de la Metallica, Dave Mustaine si-a inceput a doua incercare de “world domination” angajandu-se pentru scurt timp ca “telemarketer“.

2. Intr-o lume perfecta, Mustaine si-ar fi dorit sa il angajeze pe vocalistul Diamond Head, Sean Harris.

3. Coverul dupa Nancy Sinatra ‘These Boots are Made for Walkin’’ a fost scot de pe album dupa anul 1995 pentru ca…

4. Adorabila mascota Megadeth, Vic Rattlehead a fost conceputa de Dave Mustaine in colaborare cu artistul Ed Repka ce a lucrat de asemenea si cu Death si Dark angel

5. In timpul filmarilor pentru “Wake Up Dead” un fan a fost luat de val si a facut graffity pe un avion din hangarul unde s-a filmat videoclipul

6. Chuck Bahler care a cantat in 1987 pe “So far, So good…So What!””a fost promovat in trupa din jobul de fost tehnic pentru tobosaul Gar Samuelson

7. Dave Mustaine a dezvoltat ideea pentru “Rust in Peace” de pe un sticker pe care scria “May all your warheads rust in peace.”

8. Piesa ‘Countdown to Extinction’ a primit premiul “Humane Society’s Genesis Award” in 1993

Casti alergare SkullCandy SMOKIN BUDS, wireless, bluetooth (Negru/Rosu)

9. In timpul turneului cu Aerosmith in 1993, Dave Mustaine a spus “Noi nu avem prea mult timp pentru a canta deoarece nici Aeosmith nu au..”

10. Int-un episod din “X-Files” din anii ’90 Mulder i-a spus partenerei Scully ca “ar fi mai bine sa isi ascunda CD-urile cu Megadeth

11. Dave Mustaine a jucat rolul unui piroman numit Torchy Thompson intr-un serial TV in 2001

12. Albumul MegadethThe System Has Failed” din 2004 a fost menit sa fie primul album solo a lui Dave Mustaine…dar nu a fost sa fie.

13. Cat timp nu a cantat cu Megadeth bassistul David Elefson a format supergrupul “Hail” featuring Tim “Ripper” Owens, Andreas Kisser,Mike Portnoy.

14. Dave Mustaine are centura neagra in Tae Kwon Do si Ukidokan karate…asa ca ai grija!

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

consumer.huawei.com