Pe 20 decembrie se lasa FRIG peste Club Quantic! - Contemporary-Establishment

Pe 20 decembrie se lasa FRIG peste Club Quantic!

Lansare genOm EP si invitati: #Irfan & #MindcageEscape

Bilete:

30 lei – acces general – earlybird – doar primele 50 bilete

AmBilet.ro: http://bit.ly/37zwvgy

iaBilet.ro: http://bit.ly/2DgwX5e

40 lei – acces general – presale – până pe 19.12.2019 inclusiv

50 lei – acces general – în ziua evenimentului,  20.12.2019

#IRFAN aduce o combinatie unica de melodii si ritmuri hipnotizante – un World Fusion electro-acustic inspirat de sacrele melodii folk din balcani, Persia, Orientul Mijlociu, cantari Ortodoxe si mostenire muzicala a Imperiului Bizantin si Europa Medievala.

Preluand putere de la radacinile lor bulgare, trupa incorporeaza nesfarsitul si abundentul sunet al recunoscutelor melodii si armonii traditionale din Bulgaria in adanci si fermecatoare peisaje electronice cu tot cu ritmuri percusive si asimetrice.

Una din principalele aspecte ale trupei IRFAN este folosirea abundenta a exceptionalelor etnice vocale feminine, puternicele vocale masculine si a corului.

Toate acetate elemente acompaniate de varietatea nesfarsita a instrumentelor cu corzi traditionale bulgare, balcanice si orientale (oud, baglama, saz, santour), de suflat si cu clape(kaval, nay, duduk, harmonium) si percusive (darbouka, daf, bodhran, riq).

Combinatia infloreaza intr-un gen muzical original format din World Fusion care impleteste Neo Folkul si Goticul/Etericul Wave matrix cu misticismul Oriental, sunete Balcanice si romanta Medievala intr-un sunet captivant al frumusetei cristaline.

Numele trupei, care origineaza din Sufism, reprezinta notiunea de “gnosticism” si “cunostinte misticale” si reprezinta perfect experienta unica, mistica a atmosferei eterice creata de muzica lor.

Inregistrarile lui IRFAN si concertele lor conduc audienta printr-o experienta emotionala si spirituala dincolo de timp si spatiu.

Facebook:

https://www.facebook.com/Irfantheband/

Bandcamp:

https://irfantheband.bandcamp.com/Pe 20 decembrie se lasa FRIG peste Club Quantic! - Contemporary-Establishment

#FRIG

Formatia de avantgarde industrial metal FRIG concerteaza in club Quantic din Bucuresti incadrul unui eveniment special alaturi de formatiile IRFAN si MINDCAGE ESCAPE. Trupa FRIG realizeaza un amestec unic de metal si muzica electronica pentru a crea o noua fuziune creativa a metalului modern cu influente avangarde, doom, techno si industriale dedicate temei spatiale revenind intro formula noua, ghizii in calatoria printre astre vor fi:

  • Alex Deak – synthetizator
  • Dragos Schipor – chitara bass
  • Gabi Neagu – chitara
  • Rares Negru – chitara
  • Stefan Maidaniuc – tobe

 

Concertul reprezinta o avanpremiera a noului material discografic instrumental -genOm. Cu un sunet intunecat, elemente de doom, techno si industriale, discul reprezinta o analiza a evolutiei de la macro la micro, de la univers la om, la analiza conditiei umane si a trairilor, a conexiunilor neurononale prin plasma cosmica ce uneste TOTUL ca intreg. Invitatul special al acestui material este bateristul Sergio Ponti (A Lifelong Journey, ex-Dordeduh, ex-Sunset In The 12th House) ce a dat o tenta progresiva si masiva pieselor. Mixajul si masterizarea au fost asigurate din nou de Enrico Tiberi (Sony, Universal, Warner Music), colaborare inceputa pe discul precedent. Materialul anterior, vid nocturn ″, a fost foarte apreciat de presa de specialitate, fiind considerat de catre ProTv unul dintre cele mai bune discuri ale anului 2018.

Piesele formatiei si-au gasit locul in playlist-ul radiourilor din intreaga lume, incepand cu zona oceanica: Australia, Noua Zeelanda, Japonia, continuand cu continentul african: Africa de Sud, Americana Latina: Argentina, Brazilia, America de Nord: Canada, SUA si revenind in spatiul european: Grecia, Franta, Portugalia, Cehia, Rusia, Germania.si Norvegia.

Bandcamp:

https://frig.bandcamp.com/album/vid-nocturn

Spotify:

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCfVGFRpI17IPJJ4LOQqbJ_A

Facebook:

https://www.facebook.com/frig0010/

 

#MINDCAGE #ESCAPE

Dupa 2 ani de absenta de pe scena rock romaneasca, Mindcage Escape sosesc in Quantic cu reteta proprie de rock progresiv, caracterizata de riff-uri agresive, pasaje melodice, masuri compuse si poliritmie. Spectacolul din Quantic vine dupa lansarea a doua single-uri in 2019, ce anunta aparitia in primavara anului 2020 a primului LP din istoria trupei. Mindcage Escape este o trupa romaneasca de metal progresiv, formata in 2012, in Bucuresti.

Componenta:

Iulian Horvath-Bughesiu – chitara

Bogdan Stanciu – chitara

Radu Palade – bass

Valentin-George Pane – tobe

Stefan Sandu – voce

Facebook:

https://www.facebook.com/MindcageEscape/

Youtube:

https://www.youtube.com/user/MindcageEscapeRO

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic