5 lucruri pe care sa nu le faci pe scena? - Contemporary-Establishment

5 lucruri pe care sa nu le faci pe scena?

Sunt sigur ca ai citit ghiduri, postari si sfaturi despre cum sa avansezi in cariera muzicala. Desi este bine sa stii ce ar trebui sa faci pentru asta, este important sa fii constient si de lucrurile pe care ar trebui sa le eviti. Din pacate, a face lucruri gresite iti poate afecta cariera mult mai rapid decat iti poti imagina.
In acest sens am gasit 5 lucruri pe care sa nu le faci in timpul unui concert. Pe langa asta nu uita ca esti acolo pentru a te distra !

1. Acordeaza-ti chitara inainte de a incepe concertulImage result for guitar tuning

Canti la chitara? Nu te urca pe scena si nu iti petrece primele minute ale setului acordandu-ti chitara. Nu este deloc distractiv pentru public, ba chiar la cat de carcotasi sunt unii, pot trage concluzia ca esti slab pregatit. Invata sa iti acordezi chitara rapid in backstage, pentru ca atunci cand incepi show-ul sa nu lasi timp de gandire.

2. Nu te certa cu staff-ul evenimentuluiImage result for talking shit on stage

Lucrurile nu merg tot timpul conform planului. Concertul ar putea incepe ceva mai tarziu decat este anuntat, s-ar putea sa existe public mai mic decat se asteopta sau este posibil ca sunetistul sa nu iti satisfaca chiar toate cerintele. In ciuda tuturor acestor lucruri, nu va varsati frustrarea pe scena sau mai rau…nu va certati cu staff-ul evenimentului in timpul concertului.

Image result for Yamaha TRBX 305 BL
Yamaha TRBX 305 BL

Cerdeti sau nu exista unii care fac asta. Este usor sa te simti indreptatit pentru a face asta, dar pentru aceste lucruri exista un “alt timp si un alt spatiu.” Atunci cand esti pe scena, trebuie sa ta concentrezi atat pe distractia ta cat si pentru a distra publicul cu profesionalism si da din tine tot ce ai mai bun indiferent de circumstante.

3. Nu arata atunci cand ai chiflat-oImage result for guitar mistake

Se intampla sa mai si gresesti. Aia e! Ce ar trebui sa faci? simplu: continua sa canti de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Cu exceptia in care chiar ceva grav s-a intamplat, cum ar fi echipamente care cad, sau stiu eu accidente grave. Dar in afara de astea…just do it…publicul probabil oricum nu a observat nimic. Si chiar daca au facut-o, daca vei continua normal cu show-ul probabil nu ii va deranja. Nu face greseli din greseli, nu le evidentia ci continua sa iti faci treaba acolo.

4. Nu uita de ce esti acoloImage result for why am i here?

Probabil cea mai importanta parte a atitudinii tale pe scena este sa nu uiti niciodata de ce esti acolo in primul rand. Scena este prima linie in care iti vei putea prezenta munca/muzica si primul mod in care iti poti creste numarul de fani. Daca aveti obiective si ambitie ca trepe, nu uitati niciodata de ce sunteti pe scena.

5. Niciodata…nu face misto de celelalte trupeImage result for don't talk shit about

Ultimul lucru pe care vrei sa il faci este sa vorbesti urat despre alta trupa. Nu ii critica, nu rade de ei cu alti colegi de trupa in timp ce sunteti pe scena. Tratati celelalte trupe cu acelasi respect pe care l-ati vrea voi. Exista multe cazuri in care trupele se vorbesc urat intre ele fara absolut nici un motiv inteleiat. Chill out si bucura-te de show, de muzica si debautura. O viata avem si o gaura’n C@#$r.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

dynutrition.ro

Lasă un răspuns