5 Lucruri pe care sa NU le faci la un concert - Contemporary-Establishment

5 Lucruri pe care sa NU le faci la un concert

Pe la concerte

Concertele sunt cam cele mai bune lucruri care se pot intampla in bula “magalomaniacialor”. Sa auzi o trupa pe care o iubesti, se aliniaza perfect cu o bere si prieteni langa care sa iti petreci timpul este excelent.

O performanta epica prinde radacini in sufletul tau, ramanand in acolo luni, ani sau poate decenii. Fiecare spectacol grozav la care mergi are in principiu doua lucruri in comun. In primul rand o trupa grozava pe care o adori si care isi dau sufletul pe scena. Si in al doilea rand cel putin un “inflacarat” care incearca din toate puterile sa strice starea de bine a tuturor celor care se afla in proximitatea lui.

Nimeni nu vrea sa fie acel om. Pentru a fi sifur ca ca intri in acea “dark side” – si pentru a te asigura ca nu vei deranja oamenii din jur – uite 5 lucrui pe care sa nu le faci la un concert.

1. Realizarea excesiva de poze

Ok, am inteles. Esti la un concert absolut minunat si doresti sa ai amintiri pentru totdeauna. Nu putem sa invinovatim pe nimeni pentru asta. Dar stii ce uraste toata lumea careia ii pasa de muzica? O mana ridicata in continuu, blocand vizibilitatea tuturor in timp ce tu faci 100 de poze la care nu te vei uita niciodata (cu exceptia aleia pe care o vei posta pe Instagram pentru a demonstra ca esti cool. Fa o poza…pnm fa 10 poze. Dar dupa ce ai apucat sa faci cadrele perfecte mai fa o pauza. Exista fotografi de obicei care fac asta.

2. Realizarea neincetata de clipuri

Stii ce este mai rau decat pozarea excesiva a show-ului? Inregistrarea constanta video. Daca este un concert bun, iar trupa se dezlantuie pe sute de decibelistii ce nu poate capta sunetul deloc? Microfonul telefonului tau.

Majoritatea concertelor se desfasoara in lumina foarte scazuta, cu lumini de scena ce palpaie frenetic. Stii ce se chinuie sa capteze videoclipuri in situatii cu luminoszitate scazuta? Camera telefonului tau. Ultimul lucru pe care vrei sa il vezi este sa o armata de telefoane tinute in aer. Related image

3. Sa nu te uiti la concert

Un alt lucru pe care il vezi frecvent la concerte sunt grupuri de oameni care stau cu ochii in telefon in timp ce trupa isi da sufletul pe scena. Daca esti la un concert, participa la el. Care mai este scopul de a merge la un concert daca tu nu participi si nu te uiti la ce fac oamenii aia pe scena? Daca tii locul ocupat pentru a te uitat la telefon, in loc sa lasi pe altcineva care chiar vrea sa vada ce se intampla acolo…esti cam dobitoc. Nu spune nimeni ca nu poti trimite un mesaj unui prieten cu care vrei sa te vezi dar, sa citesti statustui pe facebook..?

Casti stereo Skullcandy Crusher S6CRWK-591, Bluetooth/Jack 3.5mm (Negre)

4. Cererea de piese trupei

Nu urla cereri de piese trupei decat daca acestia dau de inteles ca se vrea asta. Trupa are un setlist si vor canta de obicei ceeea ce este scris pe el. Ei echilibreaza piesele in functie de ceea ce vor fanii plus ceea ce vor si ei. Asta este treaba lor. Se poate sa cante piesa ta preferata, dar o pastreaza pentru un anumit moment al concertului. Formatia a depus destul de mult efort in repetitiile pentru crearea acelui setlist, asa ca nu fii boul care striga titlul aceleiasi piese tot concertul.Related image

5. Nu te face C@#$T de beatImage result for too drunk

Sunt un mare sustinator al bautului la concerte. Este o componenta majora prin care locatia castiga bani si pot sustine concertele la care mergi. De asemenea o bere, un cocktail plus trupa favorita pot face seara sa fie perrfecta.

Nimanui nu ii place sa aibe grija de tine pentru ca esti C@#$t de beat, si nu te poti tine pe picioare. Este cam nasol cand te sprijini pe alti oameni, sau cazi in mijlocul unui puhoi de oameni. Poate fi chiar si periculos daca in zona se face vreun circle pit, si alte smecherii de genul. Am vazut oameni care fiind prea beti s-au impins atat de tare incat au doborat grupuri de oameni. Not cool guys.

Bea o bere, bea trei, bea sapte…doar nu te face C@#$t! Don’t be a Jerk dude!

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns