To 5 carti biografice din muzica rock - Contemporary-Establishment

Top 5 carti biografice din muzica rock

5. Get In The Van: On The Road With Black Flag de Henry Rollins

In perioada in care a facut parte din trupa punk Black Flag, Henry Rollins a tinut jurnale de turnee, detaliate, care stau la baza cartii “Get in the van”. Observatiile lui Rollins variaza intr-un aspect neplacut al unei cariere de sase ani in trupa – un timp marcat de batai cu fanii, politistii viciosi, infometare, abuz de substante si condusul dubei de turneu pana la extenuare. Rollins a decis sa revizuiasca aceasta editie adaugand fotografii si cateva informatii “unde sunt acum” personajele. Aceasta noua editie include 40 de fotografii alb-negru, nepublicate anterior, din colectia privata ale lui Rollins, si pliante ale artistului Raymond Pettibon. Denumita “a soul-frying experience not to be undertaken by lightweights” de revista Wired, “Get in the Van” intruchipeaza perfect o “evanghleie” a uneia dintre cele mai respectate si controversate figuri ale stilului punk si post-punk.

Related image

4. It’s So Easy: And Other Lies de Duff McKagan

Un membru fondator al Guns N’Roses si Velvet Revolver, Duff McKagan impartaseste povestea ascensiunii sale cu multa faima si avere, lopta cu alcoolismul si dependenta de droguri, prabusirea personala si revenirea cu picioarele pe pamant si la sobrietate. In 1984, la varsta de douazeci de ani Duff McKagan a parasit Seattle-ul pentru a-si urmari visul muzical dar si pentru a indeparta o serie de supradoze de heroina. In L.A. dupa cateva saptamani de dormit in masina acesta raspunde unui anunt local pentru “bassist wanted” al unui tip care se autointitula “Slash“.In “It’s So Easy”, Duff relateaza traiactoria GN’R catre niste albume “platinum”, concerte sold-out pe stadion si succes global. Dar cum acest tip de glorie poate fi nociva Duff a decazut intre timp, si de asemenea si trupa. Cu o voce onesta Duff devine una dintre cele mai intelgente si articulate personalitati rock. Isi duce cititorii in calatoria sa infioratoare prin inima intunecata a uneia dintre cele mai notorii trupe din istoria rock and roll.Image result for . It’s So Easy

3. Hammer of the Gods de Stephen Davis

Erau legende bazate pe mituri, putere si magie neagra. Povestile turneeelor lor au fost scandaloase la vremurile respective. Epoca Led Zeppelin a personificat sexul, dorurile si rock’n roll-ul. Bazata pe interviuri cu muzicieni, prieteni, angajati si iubitori ai muzicii lor, Hammer of Gods spune povestea socanta a succeselor si exceselor celor de la Led Zeppelin din anii ’70. Surse exclusive, fotografii si alte dezvaluirii despre trupa in peak-ul sau.Related image

2. Life by Keith Richards

Cu Rolling Stones, Keith Richards a creat riff-urile, versurile si melodiile care au starnit lumea, iar pentru patru decenii a trait viata originala in stil rock’n roll. Acum in sfarsit, Richard insusi ne spune povestea vietii sale in acest uragan de foc.

Related image

1. White Line Fever: The Autobiography de Lemmy Kilmister

Medical vorbind Lemmy Killmister trebuia sa fie mort de mult. Acei ani de exces notoriu a fi ucis cu usurinta orice alta fiinta umana. Aceasta este povestea unei mari betii si cu exces de viteza in ale muzicii. Nascut in craciunul anului 1945 sub numele real de Ian Fraser Kilmister acesta a fost inspirat de muzica lui Elvis, Buddy Holly. Lemmy a crescut rapid din punct de vedere muzical. In 1975 acesta a creat trupa Motorhead care de-a lungul timpului a lansat 21 de albume, a fost nominalizat la multiple premii Grammy pentru piesele “Aces of Spades”, “Bomber si “Overkill” iar trupa a suferit numeroase schimbari. “White Live Fever” este unu turneu plin de excese, headbanging, placeri muzicale si nu numai.

Image result for . White Line Fever: The Autobiography de Lemmy Kilmister

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

consumer.huawei.com