omul-cu-sobolani-live-in-expirat-contemporary-establishment

Omul Cu Sobolani || Four of a Kind Live in Expirat Bucuresti – Galerie Foto

Galerie Foto – Omul Cu Sobolani

Joi, 25 aprilie,am fost in Club Expirat Bucuresti unde formatia Omul cu Sobolani a sustinut un concert extraordinar. Acesta concert este al doilea din seria “Tu faci playlistul! “. Fanii au trimis cate 10 piese catre trupa, iar trupa s-a conformat si le-a cantat live. Concertul a fost Sold-Out, astfel ca intarziatii ce nu au apucat sa isi ia bilet la concert isi pot face o idee despre cum am luat-o razna cu totii prin intermediul cadrelor surprinse la eveniment. Incalzirea au facut-o cei de la Four of a Kind.

“OCS, adică Omul cu sobolani, trupă inspirată din titlul cărții lui Freud („Der Rattenmann”) s-a format în urmă cu 20 de ani în Constanța. Cine sunt? Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas).

În 2012, Omul cu Șobolani a pornit într-o nouă căutare muzicală și spirituală, deopotrivă. „Marea Căutare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost căutat, are unsprezece piese, și dă deja semne că este cel mai “introspectiv” album OCS de până acum.

În primăvara 2013 a fost lansat primul single de pe acest album pentru piesa „Caută”, au urmat “Visule”, un featuring cu MC Bean (Subcarpați), “Ridică-te și mergi în maini” sau “”Am ce dau”, piese ce ating subiecte tăioase care îndeamnă la autoanaliză și ajung prin locuri nebătătorite de trupă, atât din punct de vedere muzical, cât și conceptual.

„Marea Căutare” înseamnă un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Șobolani reușesc să-și scoată ascultătorii din zona de confort, dar în același timp să se surprindă pe ei înșiși într-un moment de cotitură, în care trebuie să alegi dacă te uiți în urmă sau privești spre viitor.

După mai bine de 5 ani în care au promovat intensiv „Marea Cautare” în cluburi, în cadrul festivalurilor și pe toate canalele disponibile, OCS se regăsesc din nou în studio, lucrând intens la un nou albul ce urmează a fi lansat în 2019.
Single-uri precum „Căprioara Acerbă”, „Oglinzi”, „Vorbești în Somn” sau „Iepurele Ateu și Proasta Țestoasă” ne dau deja un indiciu puternic în legătură cu noua direcțue muzicală a formației.”

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente

dynutrition.ro