In Flames a lansat lyric video pentru single-ul “Burn”

In Flames a lansat lyric video pentru single-ul “Burn”

IN FLAMES – Burn

Suedezii de la In Flames (comanda albume AICI) au lansat un lyric video pentru single-ul “Burn“. Piesa face parte de pe albumul intitulat “I The mask” ce urmeaza a fi lansat pe data de 1 martie 2019.

Formata in anul 1990 in Gothenburg, Suedia, In Flames sunt renumiti ca fiind unii din pionierii stilului Melodic Death Metal. Cu 12 albume de studio lansate, numeroase turnee de succesa pe tot globul, milioane de inregistrari vandute si un fanbase masiv la nivel mondial In Flames s-a dovedit a fi o forta de neoprit pentru muzica heavy.
De la primul material lansat in 1994 intitulat initial “Lunar Strain” iar apoi “Battles” (2016), In Flames a evoluat si a facut istorie in muzica rock. Melodiile si versurile ce caracterizeaza muzica In Flames au evoluat de-a lungul anilor dovedind ca trupa este mult mai multe decat formula cu care au inceput.

Pentru mai multe evenimenteclipuri live si fotografii viziteaza:

facebook.com/contemporaryestablishment

http://contemporary-establishment.ro/events/

youtube.com/contemporaryestablishmentro

Comanda bilete online pentru evenimentele preferate accesand link-ul => https://goo.gl/4T8BES


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Un răspuns la „In Flames a lansat lyric video pentru single-ul “Burn””


  1. […] Împreunp cu Save Our Stages (SUA), Let The Music Play (UK), Save Live Events Now (US), Stage Hand (UK), Red Alert (DE) şi multe altele, videoclipul îţi aduce înapoi energia unui concert live şi comunitatea pe care o avem.Într-un call to action pentru salvarea evenimentelor live, IN FLAMES crede că uniţi ne vom reîntorce în mosh pit. Vezi mai jos cel mai nou videoclip IN FLAMES. […]

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic