Crize a lansat videoclipul pentru single-ul “Sa nu ma ai”

Crize a lansat videoclipul pentru single-ul “Sa nu ma ai”

CRIZE | SA NU MA AI

Formatia bucuresteana Crize a lansat videoclipul pentru single-ul “Sa nu ma ai”.  Videoclipul a fost realizat de catre  Andrei Ionut – DHOPE Design, Recording, mix & master: Stefan Marin (ARTholic Studio).

In primavara lui 2001, CRIZE a inregistrat primele piese, a avut primele concerte, primele aparitii TV si in presa. In 2002 a inregistrat primul EP – Refulari si a lansat primul videoclip – Sk8. 2003 si 2004 au fost ani cu multe concerte, s-au compus piese noi, au avut loc schimbari de componenta. In primavara anului 2005, trupa lanseaza al doilea videoclip – Cadere Libera, si inregistreaza albumul The New Beginning, lansat in toamna aceluiasi an impreuna cu al treilea videoclip – Myself.
2006 a reprezentat o noua etapa in istoria formatiei: in iunie sustine un recital in deschiderea concertului Deftones, in vara are loc primul Do It Yourself Tour, apare clipul live Forever Yours si se lanseaza EP-ul For the Damned. La inceputul lui 2007, videoclipul piesei Evil deschide drumul pentru un an plin de concerte, incheiat in decembrie cu turneul Unholy Crizemas Days. Inregistrarile pentru noul album au facut ca trupa sa nu concerteze in 2008 decat la Noisefun Fest, acesta fiind si ultimul concert al formatiei pentru urmatorii 3 ani.
La 10 ani de la inceputuri, in vara lui 2011, CRIZE revine pe scena pentru un concert alaturi de formatia Parkway Drive. In 2012, pe 23 noiembrie, CRIZE a sustinut un concert cu toti membrii care au facut parte din componenta si au cantat piese de pe toate materialele discografice de pana atunci. In deschiderea evenimentului au concertat trupele in care activau membrii CRIZE: Breathelast, Shesdead, M 51. La inceputul lui 2014 a aparut piesa Busola, inregistrata acustic, o incalzire inaintea pieselor noi.
In toamna lui 2016 a aparut clipul piesei Cautarea, urmat de Umbra – la inceputul lui 2017. Tot in 2017 a aparut si clipul piesei Tot ce a ramas, iar in primavara lui 2018 al patrulea clip – pentru piesa Murmur. Toate cele patru piese fac parte de pe EP-ul “17”, disponibil din aprilie 2018 pe toate platformele de streaming muzical online.

Pentru mai multe evenimenteclipuri live si fotografii viziteaza:

facebook.com/contemporaryestablishment

http://contemporary-establishment.ro/events/

youtube.com/contemporaryestablishmentro

Comanda bilete online pentru evenimentele preferate accesand link-ul => https://goo.gl/4T8BES

Un gând despre “Crize a lansat videoclipul pentru single-ul “Sa nu ma ai”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.