COMA. Invitat special: DayDay at BT Live in Control – 9 Noiembrie

Seria BT Live continuă cu concertul celei mai îndragite trupe de pe scena alternativului autohton: COMA.
Trupa consacrată invită tinerii artiști care au conturat cel mai nou proiect indie-rock > DayDay, să preia ștafeta și să concerteze împreună în Control.
În cadrul acestui concert, COMA va lansa videoclipul variantei acustice a piesei „Cel Mai Frumos Loc de pe Pământ”, filmat în sprijinul campaniei Greenpeace România pentru recunoașterea valorii pădurilor virgine din țară și protejarea lor.

Open doors: 20.30h
Intrare: 40 lei
Biletele vor fi disponibile in reteaua Eventbook.

########+++++++#########++++++#############
Povestea celor 18 ani de activitate concertistică și a materialelor discografice care i-au consacrat – Somn (2011), Nerostitele (2006) și Coma Light (2008) – a fost împletită și sintetizată emoțional de creațiile de pe mult-așteptatul album ”Orizont”, lansat în 2016.

Concert sold-out de lansare a noului album la Arenele Romane, a demonstrat fidelitatea celor care formează `comunitate Coma`,a celor care conturează mai degrabă o `familie`, decât o comunitate de fani ce suțin activitatea trupei și cauzele sprijinite de aceasta.

În cadrul concertului de pe 9 noiembrie, Coma va lansa videoclipul variantei acustice a piesei „Cel Mai Frumos Loc de pe Pământ”, filmat în sprijinul campaniei Greenpeace România pentru recunoașterea valorii pădurilor virgine din țară și protejarea lor. Băieții vor dezvălui mai multe detalii despre proiect în ziua evenimentului, când se va lansa și site-ul dedicat campaniei.

De-a lungul timpului, Coma a urcat pe scenă pentru a deschide concertele unor trupe și artiști internaționali precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie, fiind cea mai relevantă formație care putea reprezenta acest segment muzical în România, pe care chiar ei l-au introdus și consolidat în cultura alternativă autohtonă.

www.facebook.com/comaband

–––––
DayDay este cel mai nou proiect muzical indie-rock al scenei muzicale bucureștene.
www.facebook.com/daydayband/
––––––––
După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte!

În urmă cu 1 an, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

COMA. Invitat special: DayDay at BT Live in Control - 9 Noiembrie
COMA. Invitat special: DayDay at BT Live in Control – 9 Noiembrie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.