3010 Festival – 30 Octombie

Anul 2 #3010 Festival
30 Octombrie 2015 este o zi marcanta pentru rock-ul românesc. Asociația Colectiv GTG 3010 a ales să țină trează memoria acelei zile prin organizarea unui eveniment anual.
Prin intermediul acestui eveniment, Asociația dorește să ofere ajutor celor care încă au nevoie de sprijin și, de asemenea, dorește ca un număr de trupe să cânte pentru cei care și-au pierdut viața în tragedia din clubul Colectiv.
Prețul unui bilet va fi de 50 RON.
Bilete vor putea fi achiziționate în avans de pe site-ul https://www.iabilet.ro/bilete-3010-festival-editia-a2a-30259/ sau la intrare în ziua evenimentului, în limita locurilor disponibile.
Fondurile și donațiile obținute în urma evenimentului vor fi folosiți atât în beneficiul victimelor din Colectiv, la decontarea tratamentelor și a facturilor medicale, cât și în organizarea evenimentului de anul viitor, dorindu-se ca „#3010 Festival” să fie realizat an de an.
Nevoile victimelor sunt mari și pe termen nedeterminat. Rolul nostru este acela de a-i ajuta să treacă cât mai ușor peste suferința existentă.
Demersului nostru s-au alăturat mai multe formații ce vor susține concerte acustice în seara respectivă: Jinxy Von D’ers, Gray Matters, Breathelast, Days of Confusion, Luna Amară, Coma, Pixels, CCSE, Subcarpați, Cred ca sunt extraterestru

aaa-5d4a-800x800-n-a284a66f

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.