Katatonia | The Ocean Live in Kruhnen Musik Halle Brasov – 21 Octombrie

Grupul suedez KATATONIA revine in Romania, de aceasta data pentru un show special si exclusiv in care formatia va canta integral The Great Cold Distance, poate cel mai de succes album din istoria formatiei. Se intampla pe 21 octombrie, la Kruhnen Musik Halle din Brasov.

Considerat unul din cele mai bune albume metal din anii 2000, The Great Cold Distance a fost lansat in martie, 2006 si apoi relansat in 2007, alaturi de doua piese bonus. Cu un concept liric si muzical compus de Jonas Renske si Anders Nystrom, albumul s-a dovedit o continuare fascinanta a albumului Viva Emptiness, fiind catalogat de multi fani si critici deopotriva drept cel mai bun album metal lansat in 2006.

Astfel, piese precum Deliberation, July sau My Twin se vor auzi in octombrie, la Brasov. 

THE OCEAN va concerta drept invitat special in seara de 21 octombrie, alaturi de Katatonia, la Kruhnen Musik Halle din Brasov.

Dupa patru ani de la ultimul show in Romania, colectivul The Ocean ramane una din cele mai bine cotate formatii din scena contemporana metal, avand un palmares impresionant de aproape 1000 de concerte in toata lumea, turnee alaturi de Opeth, Anathema, The Dillinger Escape Plan, The Black Dahlia Murder, Cult Of Luna, Mastodon sau Isis.

Showul de la Brasov va avea parte de acelasi setup impresionand vizual, completand paleta muzicala aparte oferita de Robin Staps si colegii sai.

Pentru acest show, biletele pot fi achizitionate in reteaua Bilete.ro, in format print cat si fizic in magazinele InMedio, Germanos sau de la celelalte puncte de vanzare partenere Bilete.ro (Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti). Biletele pot fi achizitonate si in sistem ramburs. In Brasov biletele pot fi achizitionate de la Kruhnen Musik Halle.

Pret / bilet:

90 lei – pana pe 20 octombrie
115 lei – in seara evenimentului, in limita numarului ramas

LINK: https://www.bilete.ro/concert-katatonia/

21125602_10212436019969163_7248452972608031468_o

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.