David Lee Roth a anunțat oficial că se retrage

David Lee Roth a anunțat oficial că se retrage

Iconicul vocalist Van Halen și showmanul, David Lee Roth a anunțat că se va retrage.

Arunc mănușa. Mă retrag. Acesta este primul și singurul anunț oficial..acum aveți știri. Împărtășiți-le cu lumea.” a spus Roth într-un interviu acordat revistei Las Vegas Review-Journal după ce a rememorat câteva momente din primele zile împreună cu Van Halen.

Samsung Galaxy S20 | Plus | Ultra

Anunțul vine la doar câteva zile după ce Roth a confirmat rezidența câteva show-uri la House of Blues din Las Vegas în ajunul anului nou precum și pe 5, 7 și 8 ianuarie.

Nu am de gând să explic afirmația. Explicația este într-un seif. Acestea sunt ultimele mele 5 show-uri.” a confrmat Roth, care va împlini 67 de ani în octombrie.

Am o trupă care face ce Al [Alex Van Halen] și cu mine obișnuiam să o numim – block – ceea ce înseamnă 75 de repetiții pentru un concert” a explicat el. „Îl aducem în stil clasic VH [Van Halen]. Alex și cu mine suntem singura versiune, acesta a fost mesajul meu. Nu există altă variantă. Nu există altă față a acestei monede. Acesta este clasicul in your face Van Halen.”

TRENDING – Tipuri de Geci de Piele: Ce tip ți se potrivește?

Diamond Dave‘ nu a dat nici o indicație dacă acest kucru ar însemna că bateristul Alex Van Halen va participa la oricare dintre spectacolele viitoare, deoarece mesajul său a fost un pic criptic, așa cum este tipic pentru multe lucruri pe care le spune vocalistul.

Ți-am spus tot ce trebuia să spun. A fost un maraton uimitor, fără regrete, nimic de spus despre nimeni. Îmi va fi dor de toți. Fii pe fază.” a spsu Roth.

La începutul acestui an, Nikki Sixx de la Motley Crue, a dezvăluit că lui Roth i s-a oferit un loc în turneul de runiune a trupei, dar a refuzat stipulând că nu cântă în deschiderea unor trupe pe care le-a influențat. Dacă ar fi acceptata acel deal, retragerea lui Roth ar fi fost prelungită până la sfârșitul anului 2022, atunci când mult așteptatul turneu ‘Stadium Tour’, ar trebui să înceapă.

Support

Support Us Here

€2.00

Un gând despre “David Lee Roth a anunțat oficial că se retrage

Lasă un răspuns