Last Night In Soho: Cel mai nou trailer al thtillerului marca Edgar Wright

Last Night In Soho: Cel mai nou trailer al thtillerului marca Edgar Wright

Sărbătorim munca scriitorului/regizorului Edgar Wright în acest articol odată cu lansarea celui mai recent film al său Last Night In Soho. Odată cu asta, un nou thriller psihedelic, horror este online, deși așa cum averitizează Edgar însuși, cei care doresc să îl vizioneze fără să știe despre ce este vorba, să renunțe la acest lucru.

espressocafe.ro
TRENDING – Don’t Look Up Trailer: Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence Așteaptă Apocalipsa în satira lui Adam McKay

Pentru cei ce doresc să afle mai multe, filmul Last Night In Soho îi are în rolurile principale pe Thomasin McKenzie în rolul lui Eloise, o creatoare de modă care se mută în Londra pentru a-și începe cariera. Viața ei devine misterios legată de idolul ei din anii ’60, Sandy (Anya Taylor-Joy). Pe măsură ce Aloise explorează mai mult soarta pe care a avut-o Sandy, începe să acționeze și chiar să semene cu ea, iar intunericul trecutului se strecoară în prezent.

Cu o cinamatografie glorioasă marca Chung-hoon Chung, distribuția este încărcată cu actori minunați, inclusiv Matt Smith, Jessie Mei Li, Diana Rigg și Terence Stamp.

Wright a ascris scenariul alături de Krysty Wilson-Cairns și va fi în cinematografele din Marea Britanie începând cu data de 29 octombrie.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns