Industria muzicală reacționează la moartea toboșarului Rolling Stones, Charlie Watts

Industria muzicală reacționează la moartea toboșarului Rolling Stones, Charlie Watts

O adevarată legendă rock’n roll a murit. Știrea că toboșarul Rolling Stones, Charlie Watts a decedat la vârsta de 80 de ani a apărut pe data de 24 august.

Cu o imensă tristețe în suflet, anunțăm moartea iubitului nostru Charlie Watts.” a dezvăluit o declarație emisă de P.R.-ul său, cerând de asemenea intimitate pentru familia și colegii săi de trupă. „A murit liniștit într-un spital londonez înconjurat de familia sa.”

Laptop ASUS TUF Gaming  F15 FX506LH-HN102, 15.6inch, Intel Core i7-10870H, RAM 8GB, SSD 512GB, nVidia GeForce GTX 1650 4GB, No OS, Fortress Gray
Laptop ASUS TUF Gaming F15 FX506LH-HN102

Muzicianul s-a pregătit inițial ca artist grafic înainte de a intra pe drumul muzical. A început cântând în cluburile locale din Londra, unde în cele din urmă i-a cunoscut pe Brian Jones, Mick Jagger și Keith Richards. El s-a alăturat trupei Rolling Stones ca toboșar în 1963, în timp ce proiecta și artwork-urile albumelor și modelul scenelor din cadrul turneelor.

Impactul Rolling Stones asupra lumii rock a fost imens, Watts fiind indus în Rock and Roll Hall of Fame ca membru al trupei in 1989. Grupul a câstigat, de asemenea trei premii Grammy și sunt de asemenea și caștigători ai premiilor Grammy Lifetime Achievement Award. O adevărată legendă rock’n roll a murit.

În plus pe langă Rolling Stones, el a continuat să-și urmeze dragostea față de jazz, cu o serie de albume realizate cu diverse trupe.

La începutul acestei luni, s-a dezvăluit că Watts a decis să se ocupe de actualul turneu Rolling Stones, dupa ce își revenea dupa o intervenție chirurgicală pe inima.

TRENDING – Trupa Asking Alexandria lansează piesa „Alone Again” si anunță albumul „See What’s on the Inside”

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

3 gânduri despre “Industria muzicală reacționează la moartea toboșarului Rolling Stones, Charlie Watts

Lasă un răspuns