Autobiografia lui Ronnie James Dio va fi în curând disponibilă și publicată într-o varietate de limbi

Autobiografia lui Ronnie James Dio va fi în curând disponibilă și publicată într-o varietate de limbi

Mult așteptata autobiografie a icon-ului muzicii heavy metal, Ronnie James Dio, puternica voce a trupelor ELF, RAINBOW-ul lui Ritchie Blackmore, BLACK SABBATH și DIO a fost recent publicată de Permuted Press in SUA, Canada si U.K. dar este programată pentru publicare și în alte țări și limbi. Cartea este scrisă împreună cu jurnalistul britanic Mick Wall și văduva/managrul lui Dio, Wendy Dio. Autobiografia se numește „Rainbow In The Dark: The Autobiography” și este deocamdată disponibilă pe amazon.

Support

Support Us!

Susține proiectul Contemporary-Establishment lăsându-ne pentru o cafea AICI.

€2.00

Rainbow In The Dark: The Autobiography” a debutat pe locul 12 de editura Weekly’s Hard Cover/Non-Fiction Best Sellers săptămâna trecută. Următoarea publicare va avea loc în Germania pe data de 27 august. În plus există planuri ca publicarea să aibe loc și în limba finlandeză, bulgară, portugheză (în Brazilia), japoneză, suedeză, italiană și poloneză în lunile următoare iar în limba maghiară în primul semestru al anului 2022. Deoarece Ronnie James Dio a vizitat toate țările din întreaga lume, cu diferite show-uri și trupe, această știre este este o veste bună pentru numeroșii fani din afara Statelor Unite.

Rainbow In The Dark: The Autobiography” a fost foarte bine primită de mass-media „Cartea are un ton casual, conversațional, care este tonul lui Dio.” comentează NYMusic și „Rainbow In The Dark ” este o poveste complet captivantă și distractivă a uneia dintre cele mai mari figuri ale rockului.” – PhilsPicks. Potrivit Rock And Roll Globe, „Ce aduce Rainbow In The Dark la povestea lui Dio sunt elementele emoționale și dinamica personală a lui ca muzician și ca persoană. Acestea pictează o poveste nuanțată și detaliată a individului mic de statura dar cu o prezență și o voce uimitoare. „.

Heavy Consequence concluzionează că„ ‘Rainbow In The Dark: Autobiography’ este cu siguranță o lectură obligatorie pentru fanii lui Dio, iar atât Wendy Dio, cât și Mick Wall ar trebui lăudați pentru că au ajutat la finalizarea cărții care, din pacate omul însuși nu a trăit suficient să o finalizeze.”

Să sperăm ca într-un viitor apropiat „Rainbow In The Dark: The Autobiography” va fi publicată și în limba română.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns