Vezi momentul în care Corey Taylor a interpretat piesa "Jumpdafuckup" LIVE împreună cu Soulfly

Vezi momentul în care Corey Taylor a interpretat piesa „Jumpdafuckup” LIVE împreună cu Soulfly

Când Max Cavalera s-a despărțit de Sepultura, grupul brazilian metal care l-a format cu fratele său Igor, a chemat mulți prieteni celebri din scena muzicală pentru a-l ajuta să scoată la lumina zile noul grup Soulfly.

Membrii Deftones, Fear Factory și Limp Bizkit au participat la debutul omonim al grupului și când a venit timpul ca echipajul tribal-metal să înregistreze o continuare, Cavalera a dus toată treaba la un alt nivel. Primitive din 2000 a avut invitați precum Chino Moreno de la Deftones, Grady Avenell de la Will Haven, Tom Araya de la Slayer, Sean, fiul lui John Lenon și bineînteles Corey Taylor de la Slipnkot.

Chitara electrica cu 6 corzi ESP LTD TE-200 Rosewood SW
ESP LTD TE-200 Rosewood SW
2 42700 Lei

Piesa lui Taylor „Jumpdafuckup” este „hitul” de pe Primitive un irezistibil imn rap-rock care servește ca o capsulă stilului nu-metal. În ciuda popularității, Taylor și Soulfly nu au cântat piesa live de foarte multe ori, dar când au făcut-o mulțimea a luat-o razna.

O astfel de ocazie a fost la Graspop Metal Meeting din Belgia 2006. Vezi clipul mai jos.

TRENDING – Trupa Coven Clash a lansat single-ul FALLING

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

5 gânduri despre “Vezi momentul în care Corey Taylor a interpretat piesa „Jumpdafuckup” LIVE împreună cu Soulfly

Lasă un răspuns