Max Cavalera împărtășește povestea din spatele albumului Roots de la Sepultura

Max Cavalera împărtășește povestea din spatele albumului Roots de la Sepultura

Max Cavalera a stat de vorbă cu cei de la Kerrang! pentru a discuta despre povestea din spatele clasicului album Roots din 1996 a celor de la Sepultura. Nu doar unul dintre cele mai bune albume metal ale anilor ’90, ci și o influență uriașă asupra genului în ansamblu.

În clip, Max explică cum și de ce Roots sună „puțin diferit” față de orice alteceva din sfera metal de la acea vreme, fuzionând lumi ale sunetelor heavy cu cele tribale, mergând până la a înregistra efectiv cu un trib brazilian.

eBook Homo Deus: scurta istorie a viitorului - Yuval Noah Harari
eBook Homo Deus: scurta istorie a viitorului – Yuval Noah Harari

Etosul era sa „do more with less”, să creezi un adevărat feeling punk, fără solo-uri și ceva mai mult zgomot, ceea ce s-a dovedit a fi destul de controversat pentru fanii Sepultura ce la acea vreme, care doreau mai mult thrash și mai puțin groove.

Max continuă să dezvaluie modul în care a resușit să-l implice pe vocalistul Faith No More, Mike Patton în albumul Roots, pe piesa Lookaway langă vocalistul Korn, Jonathan Davis.

Frontman-ul Soulfly, împărtășește de asemenea și povestea copertei albumului și cum Dave Grohl și-a „bulit” boxele ascultând albumul…care e într-adevar al dracului de metal.

TRENDING – Cine a fost cu adevărat Freddie Mercury?

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

3 gânduri despre “Max Cavalera împărtășește povestea din spatele albumului Roots de la Sepultura

Lasă un răspuns