Statul Texas permite evenimente la capacitate maximă, purtarea măștii nu mai este obligatorie

Statul Texas permite evenimente la capacitate maximă, purtarea măștii nu mai este obligatorie

Vom vedea cât de curând concerte la capacitate maximă și fără măști? Guvernatorul statului Texas, Greg Abbott tohmai a emis un ordin executiv începand de miercuri (10 martie) care ar putea permite revenirea la concerte cu capacitate maximă și fără măști. Cu toate acestea el a lănsat în mâinile organizatorilor să stabilească măsurile de siguranță.

Abbott a dezvăluit știrea marți, 2 martie, afirmând că începând de miercrurea viitoare statul va ridica toate mandatele pentru purtarea măstii obligatorie și va permite cresterea capacității în toate business-urile.
„Odată cu progresele în vaccinuri și medicamente terapeutice cu anticorpi, Texas are acum instrumentele necesare pentru a proteja locuitorii statului texas” a declarat Abbott. „Trebuie să facem mai mult pentru a restabili mijloacele de a trăi în normalitate, prin deschiderea statului Texas 100%”

El de asemenea a avertizat: „Nu vă înșelați, COVID-19 încă nu a disparut, dar reiese din recuperări, vaccinuri, spitalizarile redusă că nu mai sunt necesare măsurile de urgență.”

De ce sa inveti sa canti la chitara?

Deși Abbott a dezvăluit că intreprinderilor li se permite să se redeschidă la capacitate maximă, nu s-a dezvăluit înca modul în care lucrurile vor evolua în industria de organizarea de concertelor. Îndemnul la precauție a lui Abbott ar putea însemna că vor putea fi lua în considerare menținerea unor măsuri de siguranță atunci când vor fi redeschise evenimentele.

Declarația completă a lui Abbott poate fi vazută în Tweet-ul de mai jos.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Un gând despre “Statul Texas permite evenimente la capacitate maximă, purtarea măștii nu mai este obligatorie

Lasă un răspuns