Slipknot lucrează la muzică nouă - contemporarz+establishment

Slipknot lucrează la muzică nouă

Anul trecut, Slipknot şi-a lănsat senzaţionalul al şaselea album We Are Not Your Kind şi se poate să nu trebuiască să aşteptăm foarte mult până la urmatorul album.

elefant.ro

Vorbind cu Murphy Quin distilator la Cedar Ridge Distillery care produce whisky-ul No. 9 a celor de la Slipknot) Clown a dezvăluit ca The Nine folosesc această perioadă de pauză pentru a lucra la materiale muzicale noi – fără a fi nevoie de presiune.

Luna trecută, frontman-ul Slipknot, Corey Taylor, a spus ca a vorbit cu Clown şi amândoi „se gândeau la cum ar putea fi urmatorul album”.

Corey a adăugat: „Si el este într-o situaţie aiurea, şi e ciudat. Îmi place când este în mindset-ul ăsta nebunesc, deoarece stiu ca o să aud chestii pe care nu le-am mai auzit până acum.”

În ceea ce priveşte muzica nouă, Knotfest a anunţat că un festival gratuit de trupe în creştere va avea loc vineri 13 noiembrie. Intitulat Pulse of The Maggots Fest, Knotfest va găzdui 20 de informaţii, inclusiv Wargasm, Year Of The Knife, Tallah şi Orbit Culture.

Susține proiectul Contemporary-Establishment

Intră în comunitatea susținătorilor de artă printr-un Like paginii de Facebook

4 gânduri despre “Slipknot lucrează la muzică nouă

Lasă un răspuns